Ήταν κακιά η ωρα – Τα πρώτα λόγια του συντρόφου της 26χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Φολεγανδρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε άσχημη κατάσταση, αφυδατωμένος φορωντας ακόμη το μαγιό του, από τη στιγμή που τον εντόπισαν οι αστυνομικοί δείχνει να βρίσκεται σε σύγχυση.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Φολέγανδρος Τωρα: Ομολόγησε ο 30χρονος την δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ, αυτό που φαίνεται να προβληματίζει τις Αρχές είναι μία φράση που ψελλίζει συνεχώς ο 30χρονος, ότι “ήταν η κακιά η ώρα”.

Τον 30χρονο τον βρήκαν κοντά στην περιοχή όπου είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητο της άτυχης 26χρονης, στη Λυγαριά. Το ζευγάρι, με καταγωγή από την Κορινθία, έκανε διακοπές με κάμπινγκ στη Φολέγανδρο τις τελευταίες ημέρες.

Τον 30χρονο τον είδε μία γυναίκα που περνούσε από το σημείο και τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες που έδειχναν οι Αρχές ενω ο 30χρονος οταν τον πλησίασαν  δεν ήθελε να παραδοθεί στις Αρχές και για πάνω από μία ώρα γίνονταν διαπραγματεύσεις.

Νωρίτερα η άτυχη 26χρονη Γαρυφαλλιά εντοπίστηκε νεκρή, να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας, στην περιοχή της Λυγαριάς ενω τα πρώτα σημάδια έδειχναν πως ο θάνατος της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Ένα κολιέ που φορούσε η Γαρυφαλλιά είχε αφαιρεθεί βίαια από τον λαιμό της, ενώ στην ξηρά βρέθηκε πεταμένο ένα σκουλαρίκι και κηλίδες αίματος.

Τα στοιχεία δείχνουν πως συνέβη κάτι βίαιο στην 26χρονη, ενώ βρισκόταν στη στεριά και στη συνέχεια κάποιος έριξε το σώμα της στο νερό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ