Καταρρέει η κυβερνηση στη Μυκονο – Χάος στο νησι μετά το lockdown – Ταφόπλακα στον τουρισμό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χιλιάδες ακυρώσεις κρατήσεων για τη Μύκονο καταγράφονται από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα έκτακτα μέτρα για το νησι ενώ υπάρχουν φόβοι πως οι ακυρώσεις θα συνεχιστούν και σε αλλα ελληνικά νησια καθως η ελληνική κυβερνηση εμφανίζεται πλέον αναξιόπιστη στο εξωτερικό.

Οι επιχειρηματίες είναι σοκαρισμένοι από την εξέλιξη και η οργή για την κυβερνηση Μητσοτακη ξεχυλιζει απο παντού καθως το νησι πλέον βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Μάλιστα με κοινή ανακοίνωσή τους, το Σωματείο Επιχειρήσεων Διασκέδασης & Εστίασης Μυκόνου και το Σωματείο Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών Χώρας Μυκόνου ξαςπανε κατα της κυβέρνησης Μητσατακη τονίζοντας μεταξύ άλλων: ακόμη 11 ημέρες χαμένες είναι ένας επαγγελματικός αιώνας για εμας τη στιγμή που ο Μητσοτάκης δήλωσε πως η στάση ορισμένων ανεύθυνων/ ανεμβολίαστων δεν θα περιορίσει τα δικαιώματα των εμβολιασμένων. Είχε πει χαρακτηριστικά “Η χώρα δεν θα ξανακλείσει από τη στάση ορισμένων. Θα δώσει ελευθερία στους πολλούς. Και προστασία σε όλους. Γιατί δεν κινδυνεύει η Ελλάδα, αλλά οι ανεμβολίαστοι Έλληνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ