25/07/2021

Απόλυτος ο Στρατηγός Φράγκος: Να Εξοπλιστούν Επιτέλους στα σοβαρά οι Κύπριοι!

Απόλυτος ο Στρατηγός Φράγκος ,γνώστης όσο κανένας άλλος τη Τουρκικής Στρατηγικής και Κουλτούρας, δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνειών και προτρέπει : Να Εξοπλιστούν επιτέλους σοβαρά οι Κύπριοι!

Με πληροφορίες απο το veteranos.gr

Ο Στρατηγός ε.α Πενταράς πρώην Διοικητής της Κυπριακής ΚΥΠ μόλις 2 ημέρες πριν δήλωσε χαρακτηριστικά : Μάλλιασε η γλώσσα μου να φωνάζω οτι πρέπει να αποκτήσουμε Πολεμικό Ναυτικό και όχι με περιπολικά Σκάφη!!

Ο Στρατηγός Φράγκος είπε με στόμφο αυτό που λέμε και εμείς χρόνια τώρα οτι οι Κουμπάροι πρέπει επιτέλους να εξοπλιστούν στα σοβαρά και όχι με Λιανοντούφεκα !

32706661 9B7E 42A2 B2FC 9D348F38CAC0

Δεν είμαστε στον Αύγουστο του 74 αλλά στο 2021 με την Τουρκική Πολεμική Βιομηχανία να έχει κάνει άλματα…

A34B6D7C 1289 4C6E 935C 00F3A545EF0E

Οι Απειλές του Ερντογάν κατά της Ελλάδος συνεχίζονται με αμείωτο και προκλητικότατο ρυθμό…Εμείς να θυμίζουμε το άρθρο Καταπέλτης του Στρατηγού Φράγκου πριν από 4 μόλις μήνες που είχε τότε πει το » Έλληνες ζώστε τα Άρματα»

Ο Στρατηγός λιτός αλλά απίστευτα παραστατικός ανέλυσε ακόμη και τα Οπλικά Συστήματα που μπορούν να προμηθευτούν οι Κύπριοι απο το Ελληνικό Στράτευμα .!!

Απαράδεκτο να έχουμε Ιπταμένους στην Κύπρο και να μην έχουμε μαχητικά ,ενώ έχουμε προς διάθεση τα F-16 blog-30 που υπηρετούν στην 111ΠΜ

Απαράδεκτο να έχουμε προς παραχώρηση τα Μιράζ 2000 που μπορούν να φέρουν και Στρατηγικά Όπλα κατά των Τούρκικων Πολεμικών και να μην παίρνουν …Εκτός και αν πιστεύουν οτι κάποιοι άλλοι εκτός Κύπρου θα ματώσουν για αυτούς !!!

Ο Στρατηγός Φράγκος μεταξύ άλλων ανέφερε και τα Εξής

«Η αδιανόητη αβελτηρία Λευκωσίας και Αθήνας να υλοποιήσουν στα πλαίσια του ΓΕΕΦ Διακλαδικής Δύναμης, με Στρατό , Ναυτικό και Αεροπορία επιτρέπουν στην Άγκυρα να ολοκληρώνει σταδιακά τον ΑΤΤΙΛΑ …

..Με τετελεσμένα στα Βαρώσια και να μένουν σε φιλολογικές δηλώσεις διαμαρτυρίας στον ΟΗΕ το «ΚΑΦΕΝΕΙΟ το ΔΙΕΘΝΕΣ» με αποφάσεις του να καταπατώνται..»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ