Φολέγανδρος: Η ομολογία του 30χρονου και η οργή της οικογένειας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οως είπε στους αστυνομικούς ο 30χρονος, υπήρχαν συχνοί τσακωμοί ανάμεσά τους τις τελευταίες ημέρες και το ίδιο συνέβη και το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το ζευγάρι καβγάδιζε έντονα μεσα στο αυτοκίνητο και ο 30χρονος έβγαλε το όχημα εκτός δρόμου και το έριξε στη βραχώδη πλαγιά. Η 26χρονη βγήκε έξω, εκείνος την ακολούθησε και την έσπρωξε από τα βράχια στη θάλασσα.

Ο δραστης υποστήριξε ότι η 26χρονη το τελευταίο χρονικό διάστημα τον υποβάθμιζε και τον προσέβαλε και τσακώνονταν επανειλημμένως τις τελευταίες ημέρες ενώ κατα  τη διάρκεια του μοιραίου καβγά την Παρασκευή, ο 30χρονος τράβηξε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου και να σταματήσει σε ένα χαντάκι.

Οι δυο τους βγήκαν από το αμάξι και είχαν ακόμη έναν διαπληκτισμό ενώ ακολούθησε την 26χρονη που κατευθύνθηκε προς απόκρημνο σημείο και εκεί τσακώθηκαν ξανά. Εκει την έσπρωξε στο κενό και κατέληξε στη θάλασσα αφού χτύπησε σε κάποια βράχια. Στη συνέχεια, επέστρεψε στο αυτοκίνητο, πήρε ένα σακίδιο πλάτης και έπεσε μέσα στη θάλασσα, όμως όταν διαπίστωσε ότι η Γαρυφαλλιά ήταν αναίσθητη, παράτησε το σακίδιο και βγήκε στην παραλια.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο πατέρας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που μιλώντας στον ΣΚΑΙ ξεσπασε: Είναι φονιάς, σκότωσε το κορίτσι μας στα καλά καθούμενα. Ένα κορίτσι που μια ζωή μόνο διάβαζε και δεν έκανε τίποτα άλλο. Πήγε πρώτη φορά διακοπές στη ζωή της και μου σκότωσε το κορίτσι.

Στην ίδια τραγική κατάσταση και η μητερα της: Είναι το πρώτο μας παιδί, έσπασε ο συνδετικός κρίκος της οικογένειας” υποστηρίζει η μητέρα η οποία κάνει λόγο για άνανδρη συμπεριφορά.

Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές και η αξιοπρέπειά της είναι άξια θαυμασμού. Δεν θέλει να αναφερθεί στον 30χρονο λέγοντας πως δεν τον είχε γνωρίσει και σκέφτεται και τη δική του μάνα σε πόσο δύσκολη θέση θα βρίσκεται αυτές τις ώρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ