Ντροπή και οργή και από τα γεγονότα στην Αλόννησο με οικογένεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο ντροπή προκαλούν τα όσα εκτυλίσσονται από χθες στην Αλόννησο με οικογένεια πολιτών από το Βόλο με μικρό παιδί να περιφέρεται στην Αλόννησο χωρίς να έχει πού να μείνει, έπειτα από τεστ που έδειξε τη μητέρα θετική πριν την αναχώρηση από το νησί.

Την ίδια στιγμή, τα τεστ κοστίζει 150 ευρώ στην Μύκονο, οι θετικοί κοιμούνται στις παραλίες, Ο δυστυχώς ιταλός κλαίγοντας εκλιπαρούσε για ένα κρεβάτι και δεν του έδιναν, παιδιά στην Πάρο έμειναν 16 ώρες στο parking του κέντρου υγείας, ενώ το επόμενο lockdown σε τουριστική περιοχή είναι θέμα χρόνου.
Δεν φτάνει που η κυβέρνηση διέλυσε τον τουρισμό, τώρα διαλύει και το όνομα της Ελλάδας διεθνώς, υποθηκεύοντας και το μέλλον του τουρισμού.

Και όμως, είχαν 12 ολόκληρους μήνες να προετοιμαστούν, προκειμένου να αποφύγουμε αυτά τα γεγονότα. Και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν τίθεται ούτε καν η έννοια ευθύνης των πολιτών, διότι για παράδειγμα στη Μύκονο, το ποσοστό των εμβολιασμένων είναι από τα υψηλότερα στην Ελλάδα. (Πληροφορίες και επίσημες καταγγελίες στο Twitter)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ