Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Ντροπή και οργή και από τα γεγονότα στην Αλόννησο με οικογένεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο ντροπή προκαλούν τα όσα εκτυλίσσονται από χθες στην Αλόννησο με οικογένεια πολιτών από το Βόλο με μικρό παιδί να περιφέρεται στην Αλόννησο χωρίς να έχει πού να μείνει, έπειτα από τεστ που έδειξε τη μητέρα θετική πριν την αναχώρηση από το νησί.

Την ίδια στιγμή, τα τεστ κοστίζει 150 ευρώ στην Μύκονο, οι θετικοί κοιμούνται στις παραλίες, Ο δυστυχώς ιταλός κλαίγοντας εκλιπαρούσε για ένα κρεβάτι και δεν του έδιναν, παιδιά στην Πάρο έμειναν 16 ώρες στο parking του κέντρου υγείας, ενώ το επόμενο lockdown σε τουριστική περιοχή είναι θέμα χρόνου.
Δεν φτάνει που η κυβέρνηση διέλυσε τον τουρισμό, τώρα διαλύει και το όνομα της Ελλάδας διεθνώς, υποθηκεύοντας και το μέλλον του τουρισμού.

Και όμως, είχαν 12 ολόκληρους μήνες να προετοιμαστούν, προκειμένου να αποφύγουμε αυτά τα γεγονότα. Και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν τίθεται ούτε καν η έννοια ευθύνης των πολιτών, διότι για παράδειγμα στη Μύκονο, το ποσοστό των εμβολιασμένων είναι από τα υψηλότερα στην Ελλάδα. (Πληροφορίες και επίσημες καταγγελίες στο Twitter)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ