Φολέγανδρος: Ο καβγάς για το GPS και τη λάθος διαδρομή και οι υποψίες της 26χρονης για τον δράστη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 30χρονος δολοφόνησαν της 26χρονης Γαρυφαλλιας, είπε στους αστυνομικούς πως ο καβγάς μεταξύ τους ξέσπασε γιατί πήραν λάθος δρόμο με το αυτοκίνητο και κατευθύνονταν σε διαφορετική τοποθεσία απ’ αυτή που ήθελαν αρχικά να πάνε.

Μάλιστα, ο δολοφονος επέρριψε ευθύνες στην άτυχη κοπέλα, ισχυριζόμενος ότι δεν πρόσεχε το GPS στο κινητό της γιατί κοιτούσε τα μηνύματα.

Αυτή ήταν η αιτία για τον έντονο τσακωμό τους που οδήγησε την Γαρυφαλλιά έξω από το όχημα. Όταν η Γαρυφαλλιά βγήκε από το αυτοκίνητο, την έσπρωξε στα βράχια, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χτυπήσει και να πέσει στη θάλασσα.

Σε μία προσπάθεια να ελαφρύνει τη θέση του, ο 30χρονος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι όταν η νεαρή γυναίκα έπεσε στη θάλασσα, βούτηξε και την έβγαλε έξω στην παραλία, όπου την άφησε αναίσθητη και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, ένας ισχυρισμός που προκαλεί ερωτήματα καθώς το άψυχο σώμα της 26χρονης εντοπίστηκε από έναν ψαρά, να επιπλέει στη θάλασσα.

Η γνωριμία του ζευγαριού εγινε πριν 10 μήνες και η ίδια δεν έλεγε πολλά στους γονείς της γι’ αυτή τη σχέση, ενώ φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί στη μητέρα της ότι είχε υποψίες πως ο 30χρονος παρακολουθούσε τα μηνύματα στο κινητό της.

Υ.Γ. Ο δράστης ασχολείται με την Πληροφορική και τους υπολογιστές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ