Μιλάει για «έμφυλη βία» η πρόεδρος που τιμούσε τον Λιγνάδη, τον Τσόκλη, τον «εκσυγχρονισμό»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεχείλισε η υποκρισία σε αυτόν τον τόπο! Η γυναίκα που τίμησε τον υπερασπιστή των βιαστών Κώστα Τσόκλη, έχει το θράσος να μιλάει!
Βρήκε αφορμή η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να αυτοπροβληθεί, υψώνοντας μήνυμα κατά της «έμφυλης βίας», με αφορμή την στυγνή δολοφονία της 26χρονης κοπέλας από το κάθαρμα – γνήσιο τέκνο του εκσυγχρονισμού.

047C9D9F 7C41 437E 94EC 8A7E42CB49A0

Μία απλή ματιά στις φυλλάδες που υμνούσαν τον Κώστα Σημίτη και κτηνοποιούσαν τους Έλληνες. Έτσι για να μην απορούμε τι καρπούς θερίζουμε σήμερα.

Μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία! Διότι η τελευταία που δικαιούται να μιλά για εμφύλιοι βία στην Ελλάδα, είναι η ίδια η «εκσυγχρονίστρια» πρόεδρος της Δημοκρατίας, η γυναίκα που εμφανιζόταν δίπλα στον Λιγνάδη και τον Τσόκλη!

21D2C1D3 D171 4FA3 9CF9 BFE75C0AF50B

Η γυναίκα που όταν έγινε γνωστό ότι ο -κατά την εφημερίδα Καθημερινή- «εκλεκτός» της Δημήτρης Λιγνάδης βίαζε και βασάνιζε ανήλικους αλλά και ενήλικους, έσπευσε να θυμηθεί τα δικαιώματα του κατηγορουμένου, ενώ δεν είπε λέξη για τα θύματα – τα οποία ήταν ο ορισμός των θυμάτων έμφυλης βίας λόγω των σεξουαλικών τους προτιμήσεων. Αντίθετα, ανέχθηκε την πρόστυχη, έμφυλη και ρατσιστική βία εις βάρος των θυμάτων αδιαμαρτύρητα!

Ναι, είναι η πρόεδρος που επί των ημερών της ανήλικα θύματα «κατηγορήθηκαν» ως «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» και η δήθεν ευαίσθητη πρόεδρος δεν έβγαλε άχνα!

Είναι όμως και η πρόεδρος η οποία «ξέπλυνε» στεκόμενη δίπλα  στον ανεκδιήγητο Κώστα Τσόκλη, ο οποίος σε πανελλαδική μετάδοση εμφανίστηκε ως απολογητής – εάν όχι θιασώτης – του βιασμού αλλά και του παιδοβιασμού! « Δεν καταλαβαίνω γιατί ο βιαστής είναι πιο κακός άνθρωπος από την κοπέλα που βγάζει τα βυζιά της έξω»!

Αυτά δήλωνε σε πανελλαδική μετάδοση ο Κώστας Τσόκλης, πριν, επαναλαμβάνουμε πριν τον τιμήσει η πρόεδρος της Δημοκρατίας στα εγκαίνια της έκθεσης του!

Δείτε το βίντεο με τις αισχρές δηλώσεις του:

Όμως η πρόεδρος δεν είχε πρόβλημα να τον ξεπλύνει με την παρουσία της, παρά το ότι για πολλούς ο άνθρωπος αυτός θα έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί.

0DEFAC31 CE2F 4328 B021 CEF223FEC558
Η κυρία Σακελλαρόπουλου φωτογραφιζόταν με τον Λιγνάδη και τον Τσόκλη, αλλά δεν βρήκε μια κουβέντα για τον δολοφονημένο Καραϊβάζ

Μιλάμε για την πρόεδρο που δεν είπε κουβέντα όταν ο ανεκδιήγητος υφυπουργός Άκης Σκέρτσος παρενέβη στην  δίκη της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη για να κατακεραυνώσει την ηρωίδα εισαγγελέα! Όταν η τελευταία «ισοπέδωσε» τα κτήνη που βασάνισαν και σκότωσαν την κοπέλα – ορισμός της γυναικοκτονίας.

Είναι φυσικά η πρόεδρος – γνήσιο τέκνο του εκσυγχρονισμού – που δεν έβλεπε την κοινωνία να καταρρέει κάτω από την προπαγάνδα Σημίτη, η οποία επεδίωκε να μετατρέψει τους έλληνες σε κτήνη και τις γυναίκες σε σκεύη, ώστε να αλλοιώσει τον αξιακό κώδικα της κοινωνίας. Διότι εάν η κοινωνία δεν είχε αποχαυνωθεί, τύποι σαν τον Σημίτη δεν θα γινόντουσαν ποτέ πρωθυπουργοί και προσωπικότητες όπως η κυρία Σακελλαροπούλου δεν θα γινόντουσαν ποτέ πρόεδροι. Και πιθανότατα θα είχαν σωθεί πολλές κοπέλες από τα νύχια των καθαρμάτων που ανδρώθηκαν με τις αρχές και αξίες του Nitro και άλλων εκσυγχρονιστικών «ευαγγελίων».

Πληροφορίες από το newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ