Φολέγανδρος: Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας απόψε σε τηλεοπτικό, ο δικηγόρος, φίλος του πατέρα του θύματος, ο οποίος έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας της 26χρονης, αποκάλυψε ότι η Γαρυφαλλιά, που γνώριζε τον δολοφόνο της εδώ και έναν χρόνο αλλά η σχέση τους μετρούσε κάποιους μήνες, φοβόταν ότι ο 30χρονος παρακολουθούσε το κινητό της και τα μηνύματά της!

 

«Το τι έχει διαπιστώσει η αστυνομία, το τι έχει διαπιστωθεί επιστημονικά από την ιατροδικαστική έκθεση, από το DNA, τα αποτυπώματα θα το πληροφορηθούμε όταν θα έχουμε στα χέρια μας την δικογραφία. Η προανάκριση, διαδικαστικά, δεν έχει τελειώσει. Δυο αξιωματικοί του τμήματος διώξεως εγκλημάτων κατά της ζωής πήγαν στη Φολέγανδρο για να ολοκληρώσουν την δικογραφία. Προβλέπω ποια θα είναι η ποινική δίωξη, ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, η ποινή είναι ισόβια κάθειρξη», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας αρχικά.

Αποκάλυψε ότι σε επικοινωνία που είχε με τη μητέρα του θύματος, εκείνη του αποκάλυψε δύο πληροφορίες. «Μου είπε ότι η γνωριμία της Γαρυφαλλιάς ήταν περίπου έναν χρόνο, εξελίχθηκε σε σχέση το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν έχουν γνωρίσει τον 30χρονο. Μου είπαν ότι είχαν μάθει πως είναι από καλή οικογένεια, ότι είχε σπουδάσει πληροφορική. Το τελευταίο διάστημα όμως υπήρχε μια ανησυχία της Γαρυφαλλιάς. Ρώτησε τη μητέρα της αν ήταν δυνατόν να διαπιστώσει αν παρακολουθείται το κινητό της τηλέφωνο».

«Αν μπορούσε κάποιος να πληροφορείται το περιεχόμενο των μηνυμάτων της κοπέλας και μετά από έρευνα της μητέρας διαπίστωσε ότι είναι εφικτό», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ