Ο υπεύθυνος προγράμματος του ΣΚΑΪ σκηνοθέτησε την επίσκεψη του Ερντογάν στην Κύπρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τίποτα δεν αφέθηκε στην τύχη για την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, στα Κατεχόμενα.

Από την στιγμή της άφιξής του μέχρι και την αναχώρηση του, κάθε κίνηση είναι σχεδιασμένη και στην κυριολεξία σκηνοθετημένη.

Την σκηνοθεσία της επίσκεψης έχει αναλάβει προσωπικά ο Ατζούν Ιλίτζαλι, παραγωγός του ελληνικού Survivor και συνεργάτης του ΣΚΑΙ ο οποίος διατηρεί στενές οικογενειακές σχέσεις με τον Τούρκο Πρόεδρο.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να δώσει και μια γεύση από ριάλιτι οργανώνοντας ποδοσφαιρικό αγώνα «Διασήμων και Πολιτικών» τον οποίο θα παρακολουθήσουν ο Ερντογάν και ο Ερσίν Τατάρ!!

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Ατατούρκ» στην κατεχόμενη Λευκωσία και ο Ερντογάν θα κηρύξει την έναρξη. Ο Ιλίτζαλι θα παίξει με τους διάσημους και ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλειμάν Σοϊλού με τους πολιτικούς.

Ωστόσο την λάμψη της επίσκεψης, χάλασε η τουρκοκυπριακή αντιπολίτευση που αποφάσισε να σνομπάρει τον Ερντογάν, απέχοντας από την ομιλία του στη λεγόμενη «βουλή».

Ο Ερντογάν ανέμενε πως μπροστά στα γεμάτα έδρανα θα εμφανιζόταν ως ο «πατέρας» των Τουρκοκυπρίων δεχόμενος τα χειροκροτήματα των «βουλευτών».

Τα μισά έδρανα όμως ήταν άδεια και βρήκε παρηγοριά στην παρουσία πενταμελούς κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας από το Αζερμπαϊτζάν την οποία χαιρέτισε ιδιαιτέρως, όπως ιδιαιτέρως ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους «βουλευτές» και ιδιαιτέρως στους παρόντες! Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ