Ο Γιάννης Αντετοκούμπο γεννήθηκε στην Ελλάδα κ. Γεωργιάδη (βιντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορεί ο κύριος Μητσοτάκης κατά την προσφιλή του τακτική να προσπαθεί να φωτιστεί από την λάμψη άλλων, με την οποία όμως ουδεμία σχέση έχει. Ο αντιπρόεδρος και υπουργός του όμως, δεν ήξερε καν ότι ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής Γιάννης Αντετοκούμπο γεννήθηκε στην Ελλάδα και όχι στην Νιγηρία. Δεν ήξερε καν το όνομα του.

Ο πρωταθλητής πλέον Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (πλήρες όνομα Γιάννης Σίνα-Ούγκο Αντετοκούνμπο, γεννήθηκε στου Ζωγράφου στις 6 Δεκεμβρίου του 1994. Οι γονείς του απέκτησαν άλλους τρεις γιους στην Ελλάδα, τον Θανάση, τον Κώστα και τον Αλέξη.
Σεβάστηκαν εξίσου την ηρωική νιγηριανή τους κληρονομιά, διότι οι χριστιανοί της Νιγηρίας βρίσκονται σε συνεχή πόλεμο με τους ισλαμοφασίστες που προσπαθούν να τους εξαφανίσουν από τον χάρτη, γι’ αυτό υιοθέτησαν σε τέτοιο βαθμό τις ελληνικές αρχές και αξίες.

Διότι μόνο ένας νιγηριανός που βρίσκεται υπό διωγμό επί αιώνες, μπορεί να ταυτιστεί με την ελληνική ιστορία, η οποία είναι γεμάτη με διωγμούς, σκλαβιά, γενοκτονίας. Αντίθετα, ο Βρετανός, ο Γερμανός, ο Ολλανδός, η συντριπτική πλειοψηφία των «λευκών» δεν έχει πολλά κοινό σημείο με τον Έλληνα. Αντίθετα, πολλοί εξ αυτών, συμμάχησαν με τους δυνάστες ή προκάλεσαν οι ίδιοι δεινά στον ελληνισμό.

Αυτά για όσους βάζουν το χρώμα της πέτσας, πάνω από το αίμα του έθνους.

https://twitter.com/marka149133376/status/1417715377933590531?s=21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ