Ηχηρό άδειασμα Μαξίμου στον μέχρι πρότινος εξ’ απορρήτων του Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον «κουτσομπολιό» εντόπισαν οι κεραίες της στήλης πέριξ του Μεγάρου Μαξίμου: το κατά πόσον, δηλαδή, ο «εξ απορρήτων» του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργος Γεραπετρίτης μετέχει στη διαχείριση της πανδημίας και στην διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Το εν λόγω «κουτσομπολιό» πυροδότησε το γεγονός ότι σε σαββατιάτικη εφημερίδα δημοσιεύθηκαν προχθές δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας με τις οποίες απέκλειε κάθε σενάριο νέων οριζόντιων μέτρων και την ίδια ώρα, το Μαξίμου ανήγγελλε… καραντίνα στη Μύκονο.

«Είναι αυτονόητο ότι η κοινωνία και η οικονομία δεν αντέχουν οριζόντιους περιορισμούς», έλεγε χαρακτηριστικά ο Γεραπετρίτης, την ώρα που η κυβέρνηση ανακοίνωνε… αυτούς τους οριζόντιους περιορισμούς.

Ως εκ τούτων, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: είτε ο υπουργός Επικρατείας δεν μετέχει πλέον στη λήψη των αποφάσεων, είτε η απόφαση για οριζόντια μέτρα ελήφθη υπό το κράτος πανικού το πρωί του Σαββάτου, όταν έφτασε στο Μαξίμου η τελευταία «φουρνιά» των επιδημιολογικών δεδομένων για το νησί των ανέμων…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ