Τωρα: Στο λιμανι του Πειραιά ο φονιάς της Φολέγανδρου – Μεταφέρεται στον Κορυδαλλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφτασεστο λιμάνι του Πειραιά ο φονιας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο και θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέως για προσωρινή κράτησή του.

Έφτασε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, στο λιμάνι του Πειραιά ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, προκειμένου να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέως για προσωρινή κράτησή του.

Ο 30χρονος Δημήτρης Βέργος μετά τη χθεσινή απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος και αναχώρησε σήμερα από τη Νάξο. Υπενθυμίζεται, ότι κατά την πολύωρη απολογία του, επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν οι δικηγόροι του, πάσχει από ψυχική νόσο για την οποία έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή που διέκοψε. Γι’ αυτό και διατάχτηκε από τις Αρχές ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.
Ο 30χρονος Δημήτρης Βέργος μετά τη χθεσινή απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος και αναχώρησε σήμερα από τη Νάξο. Υπενθυμίζεται, ότι κατά την πολύωρη απολογία του, επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν οι δικηγόροι του, πάσχει από ψυχική νόσο για την οποία έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή που διέκοψε. Γι’ αυτό και διατάχτηκε από τις Αρχές ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ