Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Ο Αυγενάκης ενέκρινε 19.840 ευρώ στον εαυτό του για σελφι στο Τόκιο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κονδύλι 19.840 ευρώ στον εαυτό του για να βγάζει σελφι στο Τόκιο και την προβολή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενέκρινε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Σύμφωνα με το documento, ενέκρινε σχεδόν 20.000 ευρώ, για την ακρίβεια 19.840 ευρώ, για φωτογραφίες και βίντεο στο Τόκιο, ένα κόστος αρκετά υψηλό που παει για την προσωπική του προβολή, σε μία περίοδο κρίσης και οικονομικής επισφάλειας.

Συμφωνα με την απόφαση, το κόστος – πρόκληση θα ξοδευτεί για την φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση των αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στο πλαίσιο των Δημοσίων Σχέσεων του υφυπουργού:

Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους: 19.840,00 € (δέκα εννέα χιλιάδων οκτακοσίων σαράντα ευρώ ) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Ειδικού Φορέα 1021 – 101, αναλυτικού λογαριασμού εξόδων 2420906001, οικ. ετος 2021 για την φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση των αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στο πλαίσιο των Δημοσίων Σχέσεων του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού τόσο στην Ελληνική Επικράτεια όσο και κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών — Παραολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο. Καθώς επίσης για τη δαπάνη δημιουργίας βιντεομηνυμάτων και φωτογράφισης αθλητών, προς χρήση από τα social media και τα ΜΜΕ, για τις ανάγκες της ενημερωτικής καμπάνιας «ο Αθλητισμός στο Προσκήνιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ