Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Παναγιώτης Γκιώνης. Προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς, αλλά η ΕΡΤ έδειχνε Ινδονήσιο μπανγκμιντονίστα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να καταγγείλει το σκοτεινό ανθελληνικό σχέδιο των Ιαπώνων, με τη συμμετοχή του κινέζου μάγου Φου Μαντσού.
Δεύτερη γκάφα μετά την αθλιότητα με τον Λευτέρη Πετρούνια, μέσα σε ένα 24ωρο στην κάλυψη των προσπαθειών των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο από την ΕΡΤ. Αυτή τη φορά «θύμα» ήταν ο Παναγιώτης Γκιώνης, ο οποίος αγωνίστηκε στις 08.45 ώρα Ελλάδος στο πινγκ πονγκ, νικώντας τον Αιγύπτιο Αχμέντ Σαλέχ και περνώντας στον τρίτο γύροτου τουρνουά.

8A0EEE6F 93F0 408A B721 15E4B78160F6
Ο πρωταθλητής μας, Παναγιώτης Γκιώνης

Ο αγώνας, μάλιστα, ήταν προγραμματισμένο να μεταδοθεί από την ΕΡΤ Sports 2 στο ERTflix, και όχι από κάποιο από τα τρία βασικά κανάλια της ΕΡΤ. Λίγα λεπτά πριν την έναρξή του η Ελληνική Ομοσπονδία Table Tennis ενημερώθηκε, όπως αναφέρει στα social media, από δημοσιογράφους της δημόσιας τηλεόρασης ότι δεν θα μεταδοθεί επειδή «δεν έδωσαν το ΟΚ οι Ιάπωνες»:

«Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά…».

Συν τοις άλλοις, τα καθημερινά προγράμματα του ΕΡΤ Sports και του ΕΡΤ Sports 2, παρόλο που σχεδόν καθημερινά μεταδίδουν αγωνίσματα των Ολυμπιακών Αγώνων είναι εξαφανισμένα από το ειδικό microsite του ert.gr.

Πληροφορίες από το E-tetradio

ΔΗΜΟΦΙΛΗ