ΕΟΕ κατά ΕΡΤ: Πάλι ο Ιάπωνας φταίει;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανοιχτά ειρωνικούς τόνους η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εγκαλεί της ΕΡΤ για τις «αστοχίες» τη στην κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων. Μετά την προβολή των χθεσινών σαρκαστικών δηλώσεων του Λευτέρη Πετρούνια, η ΕΟΕ επέστρεψε σήμερα στα χαρακώματα με δικό της φαρμακερό τουίτ εννέα λέξεων: «Και για τον Παναγιώτη Γκιώνη ο Ιάπωνας σκηνοθέτης φταίει;»

Ο σημερινός αγώνας του Γκιώνη με τον Αιγύπτιο Σαλέχ (4-1) δεν προβλήθηκε από την ΕΡΤ, μολονότι υπήρχε τηλεοπτική παραγωγή στο συγκεκριμένο τραπέζι του πινγκ πονγκ και μάλιστα η αναμέτρηση μεταδόθηκε κανονικά από το Eurοsport. Η πρώτη που ενημερώθηκε σχετικά από δημοσιογράφους της ΕΡΤ και αποκάλυψε την αμέλεια της κρατικής τηλεόρασης ήταν η ελληνική Ομοσπονδία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Και αυτή αποδόθηκε ανεπίσημα στις επιλογές του τηλεσκηνοθέτη της ανεξάρτητης εταιρίας που καλύπτει τηλεοπτικά τους Ολυμπιακούς Αγώνες (OBS).

Με πληροφορίες απο το documentonews.gr

Η ΕΡΤ τηρεί σήμερα την πάγια …μητσοτακική τακτική της σιωπής, ενώ σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες έγινε κίνηση για να αγοραστούν πρόσθετοι «δίαυλοι» ώστε να προβάλλονται οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών χωρίς να εξαρτώνται από τις διαθέσεις του περίφημου …Ιάπωνα σκηνοθέτη.

Σχετική ήταν και ανάρτηση του εκπροσώπου του ΣυΡιζΑ, Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Μετά το χθεσινό φιάσκο της μη μετάδοσης των προκριματικών αγώνων του Λευτέρη Πετρούνια καθώς και του Παναγιώτη Γκιώνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η διοίκηση της ΕΡΤ απέδωσε όλες τις ευθύνες στον ‘Ιάπωνα σκηνοθέτη’. Αυτό που δεν μας είπαν από την ΕΡΤ του κ. Ζούλα είναι εάν ισχύει η ενημέρωση που έχουμε, ότι δεν έχει πληρώσει το κατάλληλο αντίτιμο στην OBS ώστε να εξασφαλίσει την προβολή των αγώνων όλων των Ελλήνων αθλητών στο Τόκιο, κι ότι αυτό θα γίνει σήμερα. Αναμένουμε την απάντηση με μεγάλη ανυπομονησία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ