Στέλιος Μάινας: Ο δημοφιλής ηθοποιός υποστηρίζει οτι στα Θέατρα θα πρέπει να μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στηρίζει με χίλια τις αποφασεις της κυβερνησης Μητσοτακη ο αγαπημένος ηθοποιος Στέλιος Μάινας.
Ο ηθοποιός που διέπρεψε σε πλήθος ελληνικών τηλεοπτικών σειρών με αποκορύφωμα το Νησι, το οποιο ειχε θεμα τη Σπιναλόγκα και τους εξόριστους σε αυτο για λόγους υγείας πολίτες στα μέσα του προηγούμενου αιώνα.

Σε συνέντευξη που λοιπόν   στο “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά” ο δημοφιλής  ηθοποιός υποστηρίζει με πάθος τον εμβολιασμο και τον διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμενους και ανεμβολιαστους.

Θα πάμε περιοδεία με τον “Κήπο” για δεύτερη χρονιά. Αλλά αυτό το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο για όλους. Πέρυσι δεν ξέραμε πώς να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα αυτή. Φέτος όμως ξέρουμε ότι είναι μονόδρομος. Και ο μονόδρομος είναι ο εμβολιασμός. Έκανα το εμβόλιο συμβάλλοντας κι εγώ στο μήνυμα ότι ο εμβολιασμός είναι μια πράξη κοινωνικής ευθύνης προς τον συνάνθρωπο.

Εγώ δυστυχώς έχασα από κοροναϊό κάποιους δικούς μου ανθρώπους. Η δεύτερη δόση του εμβολίου με πείραξε αρκετά, καθώς είχα ρίγη και δύσπνοια. Και τότε κατάλαβα τι σημαίνει να έχεις κοροναϊό και να πεθαίνεις φρικτά από έναν τέτοιο θάνατο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό όλοι μαζί σαν μια ασύμμετρη απειλή για την ανθρωπότητα, όπως έναν παγκόσμιο πόλεμο.

Είμαι απόλυτα σύμφωνος με το μέτρο να μπαίνουν στα κλειστά θέατρα μόνο εμβολιασμένοι θεατές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ