Σοβαρό ατόπημα από την Προεδρία της Δημοκρατίας – Καταδικασμένη για χρηματική συναλλαγή σε εκλογές ήταν καλεσμένη στο Προεδρικό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιος είναι αυτός που εκθέτει την Πρόεδρο; Η Προεδρεία είχε καλέσει και τελεσίδικα καταδικάσμενη για χρηματική συναλλαγή σε Δημοτικές Εκλογές, ύψους 150.000 ευρώ!

Για αυτό το παράπτωμα έχει καταδικαστεί τελεσίδικα σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και πρόστιμο 1000 ευρώ,  για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας και οικονομική συναλλαγή με υποψήφιο δήμαρχο

Το περίεργο είναι ότι η εν λόγω κυρία συμμετείχε σε συγκεντρώσεις κατά της ίδιας την Νεάς Δημοκρατίας και της επίσημης μεταναστευτικής πολιτικής της Ελλάδας από το Υπουργείο Μετανάστευσης. Επιτιθέμενη μάλιστα στον αρμόδιο υπουργό Νότη Μηταράκη!
Τι “άκρες” είχε ώστε να την καλέσουν στο Προέδρικό ανάμεσα σε τόσους Ελληνες και αντιστασιακούς;

Το αδίκημα συντελέσθηκε στις δημοτικές εκλογές του 2006, όταν η επικεφαλής συνδυασμού και αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο. Η συμφωνία προέβλεπε ότι θα υποστήριζε στον δεύτερο γύρο άλλο υποψήφιο δήμαρχο Ως «αντάλλαγμα» είχε συμφωνηθεί αυτή να τοποθετηθεί σε διοικητικές θέσεις επιχειρήσεων του δήμου, όπως και έγινε, ενώ είχαν εκδοθεί και 4 συναλλαγματικές, συνολικού ύψους 150 χιλιάδων ευρώ, ως «εγγύηση» !

Διαβάστε τι γράφει η Φωτεινή Λαμπρίδη στο tvxs.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ