Τι σημαίνει «τείχος ανοσίας»;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαν έννοια είναι απλή για να εξηγηθεί

Γράφει η Αναλίνα Λάμπρου

αλλά σαν αποτέλεσμα τι έχει γίνει τελικά; Ακούς από την μια πρέπει να φτάσουμε στο 80% μετά διαβάζεις στο 85%, και αναρωτιέσαι πόσα θέλουν να μας τρελάνουν. Αν κοιτάξεις στα σόσιαλ όπως ( Twitter και Facebook) είναι σαν τον πόλεμο «βόρειοι και νότιοι» (Αμερικανικός Εμφύλιος Πόλεμος) θυμίζουν οι αναρτήσεις χρηστών των δυο μεγάλων μέσων. Δεν εμβολιάζεται κάποιος, «είσαι ψεκασμένος», φοβάσαι να κάνεις το εμβόλιο, είσαι «αρνητής», φοβάσαι για το αν θα έχεις παρενέργειες ε σου λένε λίγο πυρετό θα κάνεις θα πάρεις ένα Depon και όλα καλά.

Εντωμεταξύ ψηφίστηκε από την βουλή με τροπολογία της τελευταίας στιγμής ο διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων σε συγκεκριμένους χώρους και τομείς εργασίας, μα δέν είναι σαν να γράφεις ένα ποστ πως είσαι πολύ κοντός, είσαι πολύ ψηλός, είσαι πολύ άσχημος, είσαι πολύ όμορφος, και λες αρχίσαν οι διακρίσεις ρίχνοντας σου κατάμουτρα οτι στην ουσία άρχισαν τα όργανα.

Μα είναι τόσο απλό και ξεκάθαρο όλοι πρέπει να είμαστε υπέρ τον εμβολιασμών, ναι βεβαίως, αλλά κανένας δεν μπορεί να υποχρεώσει τον οποιοδήποτε να κάνει το εμβόλιο σε περίπτωση που φοβάται για το χψ λόγο η έχει κάποιο υποκείμενο και επικίνδυνο νόσημα. Δεν σημαίνει ότι είναι ψεκασμένος και αρνητής, ψεκασμένοι και αρνητές είναι όσοι δεν πιστεύουν ότι ο ιός υπάρχει ανάμεσα μας και δεν φορούν μάσκα και δεν τηρούν κανένα μέτρο και συνωστίζονται στα κλαμπάκια της Μυκόνου.

Live your myth in Greece.

Και μη χειρότερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ