Ο Νίκος Δένδιας διαψεύδει την πρόεδρο της Δημοκρατίας και της δείχνει την έξοδο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας, απάντησε  στους ισχυρισμούς της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, τους διαψεύδει και απαιτεί να δώσει τα έγγραφα που ισχυρίζεται ότι έχει στην δημοσιότητα!

Σήκωσε το γάντι λοιπόν ο κύριος Δένδιας στην πρόκληση – όπως ισχυρίζεται – της προεδρίας η οποία μέσω διαρροών ισχυρίστηκε ότι η λίστα με τα πρόσωπα που θα παρασημοφορούσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συντάχθηκε από το υπουργείο εξωτερικών!

Εγώ λοιπόν έχουμε δύο δεδομένα. Ένα ότι ο υπουργός εξωτερικών διαψεύδει την πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεύτερο, ότι απαιτεί τώρα να δώσει στην δημοσιότητα τα έγγραφα τα οποία επικαλέστηκε και τα οποία δείχνουν ότι η λίστα με τα πρόσωπα προς παρασημοφόρηση συντάχθηκε και δόθηκε από το υπουργείο εξωτερικών.

Είναι αυτονόητο ότι εάν η πρόεδρος δεν παρουσιάσει τα επίμαχα έγγραφα, τότε διέδιδε συνειδητά ψεύδη, όπως έγινε και με την περίπτωση Βελόπουλου. Και πλέον δεν μπορεί η Ελλάδα να έχει μία πρόεδρο που κατηγορείται από τον κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Δείτε την ανακοίνωση του υπουργείου εξωτερικών:

Σχετικά με «διαρροές συνεργατών της Προεδρίας της Δημοκρατίας», συνεργάτες του Υπουργού Εξωτερικών επισημαίνουν σχετικά με το ζήτημα των παρασημοφορήσεων:

• Δεν υπάρχει αρχική εισήγηση υπογεγραμμένη από τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.
• Δεν υπάρχουν γνωμοδότηση και πρακτικά για το περιεχόμενο της συζήτησης στο Συμβούλιο Ταγμάτων Αριστείας.
• Δεν υπάρχει πρόταση του Υπουργού Εξωτερικών με βάση τη γνωμοδότηση.
• Δεν υπάρχει Προεδρικό Διάταγμα με υπογραφή του Υπουργού Εξωτερικών.

Όποιος έχει οτιδήποτε από τα παραπάνω στην κατοχή του παρακαλείται να τα δημοσιοποιήσει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ