Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Τωρα: Με κορωνοϊό ο Αδωνις Γεωργιαδης – Είχε κανει το εμβολιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύσκολες ώρες για τον Αδωνι Γεωργιαδη που διαγνώστηκε με κορωνοϊό πριν λίγες ώρες. Παρολο που ο υπουργος είχε κανει το εμβολιο και οι συνεργάτες του, ειναι ολοι εμβολιασμένοι, ο ίδιος κόλλησε, άγνωστο πως.

Πριν λίγο με ανάρτηση του ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του:

Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορονοϊό.

Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα.

Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου.

Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά.

https://twitter.com/adonisgeorgiadi/status/1419866592352129026?s=21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ