Φωτιά σε καλώδια του ΗΣΑΠ προκάλεσε διακοπή δρομολογίων – Ποια τα δικαιώματα των επιβατών και αποζημιώσεις (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διακοπή δρομολογίων στο τμήμα Ταύρος-Πειραιάς

Λεωφορεία στο τμήμα της νυχτερινής γραμμής 500 Πειραιάς-Ταύρος για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού,

Προσωρινή διακοπή στην κίνηση των τρένων του ΗΣΑΠ στο τμήμα Ταύρος-Πειραιάς προκάλεσε μια φωτιά που ξέσπασε σε καλώδια στο τμήμα Φάληρο-Πειραιάς.

Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ, η φωτιά κατασβέστηκε μετά από επέμβαση της Πυροσβεστικής και είναι σε εξέλιξη προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν σε καλώδια ηλεκτροδότησης και σηματοδότησης προκειμένου να υπάρξει αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, καθότι οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης λόγω της πυρκαγιάς που προκλήθηκε σε καλώδια στο τμήμα Ταύρος-Πειραιάς συνεχίζονται, ο ΟΑΣΑ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι εκτάκτως δρομολογούνται λεωφορεία στο τμήμα της νυχτερινής γραμμής 500 από Πειραιά (πλατεία Καραϊσκάκη) μέχρι τον Ταύρο.

Πλησιέστερη στάση επιβίβασης-αποβίβασης είναι στον σταθμό ΗΣΑΠ Ταύρου, επί της οδού Θησέως μετά την οδό Αγ. Πάντων.

Επίσης, οι επιβάτες που μετακινούνται από και προς Πειραιά μπορούν να χρησιμοποιούν τη γραμμή 049 Πειραιάς-Ομόνοια με αφετηρία στην Ακτή Ξαβερίου και τερματική στάση στην οδό Αθηνάς, καθώς και τη γραμμή 040 Πειραιάς-Σύνταγμα με αφετηρία στην Ακτή Ξαβερίου και τερματική στάση στην πλατεία Συντάγματος.

Πάρτε πίσω τα χρήματα σας: Ποια είναι τα δικαιώματα σας όταν ταξιδεύετε με τρένο

Από αποζημίωση, που αντιστοιχεί στο 25%-50% του αντιτίμου του εισιτηρίου, έως και πλήρη επιστροφή χρημάτων μπορούν να διεκδικήσουν οι επιβάτες τρένων, ανάλογα με τις «παρατυπίες» που θα διαπιστωθούν από πλευράς σιδηροδρομικής εταιρίας.

Επιστροφή χρημάτων  εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ