Η Ουκρανία μας προδίδει και εξοπλίζει τους Τούρκους!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απόλυτη προδοσία κατά της Ελλάδας αλλά και η απόλυτη αποτυχία της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής έναντι της Ουκρανίας, επιβεβαιώθηκε πλήρως.

Το Newsbreak.gr εδώ και μήνες αποκάλυπτε ότι οι Ουκρανοί σκόπευαν να δώσουν διέξοδο στην τουρκική βιομηχανία μη επανδρωμένων αεροσκαφών, μετά τα συνεχή εμπάργκο από χώρες της Δύσης που προμήθευαν τους κινητήρες. Ειδικά το εμπάργκο του Καναδά που συμπεριέλαβε και την Αυστρία, έκοψε την προμήθεια κινητήρων ROTAX προκαλώντας σοβαρό χτύπημα στην κατασκευή των τουρκικών δολοφονικών Drones.

Ποιος θα περίμενε λοιπόν ότι η Ουκρανία, για την οποία έχουμε κάνει τεράστιες θυσίες, θα μας μαχαίρωνε πισώπλατα; Η Ελλάδα έχει ζημιωθεί με εκατοντάδες εκατομμύρια λόγω του ρωσικού εμπάργκο, το οποίο επιβλήθηκε δήθεν για την προστασία της Ουκρανίας. Η Ελλάδα διέρρηξε τις παραδοσιακά καλές σχέσεις της με την Ρωσία, για χάρη της Ουκρανίας. Αναγνώρισε σκανδαλωδώς και αψυχολόγητα το αυτοκέφαλο της ουκρανικής εκκλησίας, μόνο και μόνο για να παίξει το παιχνίδι των Ουκρανών. Προκαλώντας τεράστιο σχίσμα ανάμεσα σε Φανάρι και Μόσχα.

Και το ευχάριστο της Ουκρανίας ποιο είναι; Να εξοπλίσει τα δολοφονικά drones της Τουρκίας τα οποία θα στραφούν κατά των Ελλήνων! Μιλάμε για μία εχθρική πράξη, για την οποία εάν υπήρχε κυβέρνηση με αξιοπρέπεια στην Ελλάδα, η Ουκρανία θα αναγκαζόταν να υπαναχωρήσει άμεσα. Δεν μπορεί επισήμως η Ουκρανία εξοπλίζει τους εχθρούς μας και εμείς να ερχόμαστε σε σύγκρουση με τους φίλους μας για να την υπερασπίσουμε.

Και η συμφωνία αυτή δεν έγινε με κάποια ιδιωτική εταιρεία, ώστε το ουκρανικό κράτος να επικαλεστεί τους όρους της ελεύθερης αγοράς. Αντίθετα, ακόμα και οι αμερικανικοί κολοσσοί της αμυντικής βιομηχανίας, έχουν υποχρεωθεί να επιβάλουν κυρώσεις κατά της Τουρκίας.

Αντίθετα, μιλάμε για την εταιρεία – κόσμημα του κρατικού κράτους. Η Ivchenko-Progress ZMKB, πρώην OKB-478 είναι μία κρατική εταιρεία που σχεδιάζει και παράγει κινητήρες αεροσκαφών που χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολιτικά και στρατιωτικά αεροσκάφη, μεταξύ άλλων για τα Antonov, Beriev, Ilyushin. Αυτή ακριβώς η εταιρία θα δώσει τους κινητήρες σε όλα τα νέα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που σχεδιάζονται να κατασκευαστούν από την τουρκική εταιρεία Baykar Makina τα επόμενα χρόνια. Αυτό ανακοινώθηκε επίσημα από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Makina, Χαλιούκ Μπαϊρακτάρ.

Η Ελλάδα λοιπόν θα πρέπει επειγόντως να απαιτήσει σκληρές κυρώσεις κατά της Ουκρανίας σε όλα τα επίπεδα. Να λάβει σκληρά μέτρα σε εθνικό επίπεδο κατά της Ουκρανίας και να απαιτήσει την λήψη ανάλογων μέτρων από την ΕΕ.

Οποιαδήποτε άλλη αντίδραση, η σιωπή, συνιστά υποθήκευση των εθνικών μας συμφερόντων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ