Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Στα κάγκελα οι εργαζόμενοι σε Εστίαση Τουρισμό: “Ο Μητσοτάκης ο μεγαλύτερος ψεύτης – Η πιο αναξιόπιστη κυβέρνηση από το 1974” (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για εμένα χωρίς εμένα κύριε Σιαδήμα και κύριες Σκουρή. Δεν έχουμε ερωτηθεί, δεν έχουμε καλεστεί σε καμία διαβούλευση, δεν έχει ζητηθεί η άποψή μας. Φαίνεται πως η κυβέρνηση έχει επιλέξει τους συνομιλητές της και απλώς εμάς, ανακοινώνει», είπε στην εισαγωγή του Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επισιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Χότζογλου, καλεσμένος στην εκπομπή επί του πιεστηρίου, του τηλεοπτικού σταθμού ΚONTRA.

«Είστε υπέρ του εμβολιασμού έτσι δεν είναι;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, μιας και είναι πλέον “πιστοποιητικό” ακόμα και για να υπερασπιστείς δημοσίως τον κλάδο σου που υποφέρει.
«Σαφέστατα, έχω εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις», ήταν η απάντηση.

«Παρόλα αυτά ζούμε πολύ άσχημες μέρες. Έχουμε απέναντί μας ίσως την πιο αναξιόπιστη κυβέρνηση από το 1974 και ίσως τον μεγαλύτερο πολιτικό ψεύτη πρωθυπουργό που έχει περάσει από τη χώρα», δήλωσε χωρίς διασταγμό ο κ. Χότζογλου, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους που κατά τη γνώμη του πιστοποιούν τους χαρακτηρισμούς για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση.
«Σε επίσκεψή του στη Ρόδο, αναφέρθηκε και δήλωσε μπροστά σε εκπροσώπους εργαζομένων, ότι δεν πρόκειται να μείνει ούτε ένας συνάδελφος, ακάλυπτος, ούτε ένας εργαζόμενος χωρίς εισόδημα. Χιλιάδες εργαζόμενοι είναι αυτή τη στιγμή χωρίς εισόδημα από τον φεβρουάριο και αναφέρομαι στους εποχικούς υπαλλήλους της εστίασης. Από τον Φεβρουάριο! Χωρίς ένα ευρώ!»

«Θα δοθεί προτεραιότητα στους εργαζόμενους του κλάδου Επισιτισμού και Τουρισμού να εμβολιαστούνε και αν γίνεται με το μονοδοσικό εμβόλιο ούτως ώστε να πάνε στις δουλειές τους έτοιμοι και με τείχος ανοσίας», είπε ο κ. Χότζογλου αναφερόμενος ξανά στις υποσχέσεις και μεταφέροντας αυτούσιες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Καμία προτεραιότητα δεν δόθηκε. 15 Μαΐου ανοίξαν την ηλικιακή πλατφόρμα 30-39, όπου εκεί είναι ο κύριος όγκος των εργαζομένων και μας εμβολιάσανε οι αθεόφοβοι, μετά τις 15 Μαΐου… με Astra Zeneca. Είμαστε στον Ιούλιο του 2021 και δεν έχουμε ένσημα από πέρυσι. Από τις μονομερείς αναστολές σύμβασης. Και εμείς προχωρήσαμε σε επίσημη καταγγελία στον ΕΦΚΑ και ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του εργοδότη μας που είναι το υπουργείο Εργασίας», υπογράμμισε ο Πρόεδρος των εργαζομένων σε Επισιτισμό και Τουρισμό

ΔΗΜΟΦΙΛΗ