Απίστευτο μπάχαλο με το πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους” – Μπαίνουμε στον Αύγουστο και οι δικαιούχοι ακόμα δεν έχουν voucher

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τελικά, μάλλον επιβεβαιωνόμαστε όταν γράφαμε ότι το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους” είναι όχι για όλους αλλά για κανένα.

Μπαίνουμε στον Αύγουστο και ακόμα οι δικαιούχοι δεν έχουν στα χέρια τους τα voucher, ενώ με τα καταλύματα επικρατεί ένα άνευ προηγουμένου μπάχαλο. Και εξηγούμαστε:

Στις 26/7 έληγε η ημερομηνία υποβολής ενστάσεων για τους δικαιούχους που περιλαμβάνονταν στο προσωρινό μητρώο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του προγράμματος. Ωστόσο, ο τελικός πίνακας των δικαιούχων θα αναρτηθεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί, άγνωστο πότε. Πρακτικά δηλαδή οι δικαιούχοι δεν είναι ακόμα δικαιούχοι.

Από την άλλη, όσοι δικαιούχοι προβούν σε διερευνητικές επαφές με καταλύματα διαπιστώνουν ότι πολλά από αυτά έχουν αποσυρθεί από το πρόγραμμα, αλλά παραμένουν, άγνωστο γιατί, στον οριστικό κατάλογο των συνεργαζόμενων καταλυμάτων. Τα περισσότερα δε επικαλούνται αβεβαιότητα στην πληρωμή από το πρόγραμμα ως τον κύριο λόγο της απόσυρσης τους και δηλώνουν άγνοια γιατί περιλαμβάνονται στην οριστική λίστα, παρόλο που έχουν προβεί σε όλες τις ενέργειες για απόσυρση τους από το πρόγραμμα!

Πότε περιμένει η κυβέρνηση να ανακοινώσει τα οριστικά αποτελέσματα; Όταν θα έχει περάσει ο Αύγουστος; Ή στα μέσα Αυγούστου όταν δε θα υπάρχει πλέον διαθεσιμότητα και τελικά θα πάει στράφι το voucher;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ