Πήρε φωτιά το twitter με το πιστοποιητικο εμβολιασμού του Αδωνι Γεωργιαδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιές άναψε η πρωτοβουλία του Αδωνι Γεωργιαδη να ανεβάσει δημόσια το πιστοποιητικο εμβολιασμού του στο διαδίκτυο. Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν ενώ κάποιοι ειδαν το θεμα με χιούμορ καθως στα social media η διάθεση για χαβαλέ πάντα υπάρχει, ακόμη και με τοσο σοβαρά θέματα που αφορούν την υγεια κάποιου ανθρώπου.

903892BA 36D8 40CF B700 83A4F0B78461

Αυτο που μας προκάλεσε όμως εντύπωση ήταν η απάντηση μιας πολιτεύτριας της ΝΔ σε ένα σχόλιο για το πιστοποιητικο του κυρίου Γεωργιαδη.

Η γνωστή Τρολλοπερσονα του διαδικτυου Λιτσα Χαρου, ρώτησε προβοκατόρικα μεν, αλλα ευγενέστατα, τον υπουργο γιατί στο πιστοποιητικο του αναγράφεται το ονομα Σπυριδων μόνο και οχι και το Αδωνις με αποτέλεσμα να της επιτεθεί η πολιτεύτρια της ΝΔ λέγοντας την χαζή επειδή δεν ήξερε οτι ο υπουργος εχει δυο ονόματα, προσβάλλοντας ετσι και τον υπουργο καθως απάντησε με ύβρεις αντί για εκείνον.

E7A18550 AB9F 472F AAD0 31469BD90E28

1BDCEDE9 49A2 4A42 B37F 2BEF85C5C0EC

Κατανοούμε την απελπισμένη ανάγκη της πολιτευτριας της ΝΔ να κλέψει λίγη απο την δημοτικότητα του πιο δημοφιλούς υπουργού της Κυβέρνησης, αλλα το να απαντά με τέτοιο τροπο δεν την τιμά, το αντίθετο, την εκθέτει, οταν μάλιστα ο λογαριασμός στον οποιο απάντησε ετσι κατα καιρούς εχει δείξει οτι κινείται σε φιλικό για τη ΝΔ, κλίμα. Με δυο λόγια βγάζουν μεταξύ τους τα μάτια τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ