Επίθεση ξανά απο τον Πορτοσάλτε, στους πολίτες που κλαίνε πάνω από τα αποκαΐδια των σπιτιών τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι κι αν τον «έκραξε» όλο το διαδίκτυο για τις απαράδεκτες δηλώσεις στη φωτιά που κατέκαψε τον Σχίνο και το παρθένο δάσος στα Γεράνεια Όρη; Ο Άρης Πορτοσάλτε δεν πτοείται και επιτίθεται ξανά στους πολίτες που είδαν τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη μετά την ανεξέλεγκτη φωτιά σε Σταμάτα, Ροδόπολη και Διόνυσο!

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η χώρα παρακολουθούσε τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ να κατηγορεί τους πολίτες που τότε δεν είχαν κάνει ασφάλεια σπιτιών προκειμένου να αποζημιωθούν σε περίπτωση πυρκαγιάς- ήταν μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση με κάτοικο της περιοχής που έκλαιγε πάνω από αποκαΐδια– τώρα επιστρέφει για τη φωτιά στη Σταμάτα κατηγορώντας εκ νέου τους κατοίκους.

https://twitter.com/papageorgiouge6/status/1395710392731672581?s=21

Σχολίασε μάλιστα το απόσπασμα που έγινε viral από το δελτίο ειδήσεων του καναλιού στο οποίο ο δημοσιογράφος κατηγορούσε για την διασπορά της φωτιάς τα πεύκα, τον αέρα και τα ζώα που έτρεψαν καθώς καίγονταν ζωντανά: «Ναι, υπάρχει περίπτωση η φωτιά να μεταδοθεί από φλεγόμενο ζώο όπως και από αέρα σε περιοχές όπου τα σπίτια είναι ανάμεσα από δέντρα» δήλωσε και κατηγόρησε τους κατοίκους που δεν έχουν ασφαλίσει τα σπίτια τους: «Εκεί λοιπόν τα σπίτια πρέπει να είναι ασφαλισμένα σε ιδιωτική εταιρία. Δεν μπορούμε να έχουμε πυροσβεστική σε κάθε σπίτι του Πορτοσάλτε ή του Βασιλακόπουλου που επέλεξε να ζει μέσα στα δέντρα. Καλώς επέλεξε, δεν λέω όχι. Θα πρέπει να πει οτι θα βάλω μία γεννήτρια, θα έχω και νεράκι εφεδρικό και μετά μπορεί να βρίζει το κράτος και τον Μητσοτάκη. Ταυτοχρόνως το σπίτι θα είναι ασφαλισμένο στην ιδιωτική εταιρία».

«Κρα» κάνουν οι ασφαλιστικές εταιρίες να τον προσλάβουν ως υπάλληλο με τέτοια πειθώ που έχει…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ