Σάλος με κορωνοπάρτι αθλητών στο Τόκυο – Ποτά, ναργιλέδες, πόκερ και στο βάθος ποινή αποκλεισμού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιμέτωποι με αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο ο Λούκα Ντόντσιτς και η παρέα του.

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που δείχνουν τον Σλοβένο μπασκετμπολίστα Λούκα Ντόντσιτς και άλλα μέλη της ομάδας μπάσκετ της… Σλοβενίας να διασκεδάζουν χωρίς να τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊό, στο Ολυμπιακό χωριό. Η Ισπανίδα μπασκετμπολίστρια, Cristina Ouviña, δημοσίευσε μια σειρά από εικόνες που αργότερα διαγράφηκαν και δείχνουν τον Σλοβένο σταρ στο φερόμενο πάρτι χωρίς μάσκα, με άφθονο αλκοόλ και σε κοντινή απόσταση με άλλους παίκτες. Στις φωτογραφίες που έγιναν viral φαίνονται μπουκάλια με βότκα και ναργιλέδες, ενώ οι παίκτες παίζουν πόκερ.

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό πότε έγινε το πάρτι, οι εικόνες αποκαλύφθηκαν την ημέρα που η πόλη του Τόκιο ανέφερε νέο ρεκόρ μολύνσεων από τον COVID-19 και συγκεκριμένα 2.848 κρούσματα. Πριν από δύο ημέρες, ο εκπρόσωπος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Mark Adams , επέμεινε ότι «δεν υπάρχει χαλάρωση», σχετικά με τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας στο Τόκιο 2020BC979A12 9486 474D 8B26 08520B039285

Ο Ντόντσιτς έκανε ντεμπούτο στους Αγώνες στο Τόκιο με έξοχο τρόπο, σημειώνοντας 48 πόντους στη νίκη της Σλοβενίας εναντίον της Αργεντινής.

Δεν υπάρχει αντίδραση από την ΔΟΕ, ούτε από την ομάδα της Σλοβενίας μέχρι τώρα…

ESPN, thesportsrush

ΔΗΜΟΦΙΛΗ