Αφγανοί λιποτάκτες μια ανάσα από την Ελλάδα! (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τις προηγούμενες εβδομάδες είχαμε μετάδοση της πληροφορίας για την μαζική λιποταξία αφγανών στρατιωτών οι οποίοι είτε παρέδιδαν τα όπλα και έφευγαν, είτε έφευγαν μαζί με τα όπλα και τα τεθωρακισμένα προς τις περιοχές των Ταλιμπάν.

Αυτοί που φοβόντουσαν για τη ζωή τους και για την οργή των Ταλιμπάν οι οποίοι τους θεωρούσαν προδότες και συνεργάτες των αμερικανών, έφευγαν προς το Ιράν, και το Τατζικιστάν.

Οι εικόνες όμως που βλέπουμε από την Κωνσταντινούπολη παραπέμπουν στο γεγονός ότι οι λιποτάκτες έχουν φτάσει πλέον δίπλα μας. Διότι αυτοί οι άνθρωποι που συγκεντρώνονται στα πάρκα της Κωνσταντινούπολης με στρατιωτικές στολές, δεν μπορεί να είναι πρόσφυγες.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, φορούν ομοιόμορφες στολές και φυσικά είναι σε στρατεύσιμη ηλικία. Είναι αφγανοί λιποτάκτες!

Η παρουσία τους είναι κίνδυνος για την Ελλάδα. Είτε εάν παραμείνουν στην Τουρκία, είτε εάν επιχειρήσουν να περάσουν στην χώρα μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για εκπαιδευμένους μαχητές και είναι άγνωστος ο τρόπος με τον οποίον θα χρησιμοποιηθούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ