Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος σε ρόλο έκπληξη στις Άγριες Μέλισσες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις Άγριες Μέλισσες εισβάλει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος που θα παίξει τον ρόλο ενός εκδότη στην εποχή της Χούντας. Ένας χαρακτήρας μεσα απο τον οποιο θα επιχειρηθεί να σκιαγραφήσει η προσωπικότητα ενός μαχητικού δημοσιογράφου της εποχής που πρέπει να κρατά δημόσια τις ισσοροπιες σε ένα καθεστώς οπως αυτο της χούντας του 67.

Δείτε ΕΔΩ ολα τα επεισοδια απο τις Αγριες Μέλισσες. #agriesmelisses

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, λοιπόν θα ενσαρκώσει τον Πέτρο Ορφανίδη. Το συγκεκριμένο πρόσωπο πρόκειται να φέρει στην επιφάνεια μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα της Ασημίνας, όπως αναφέρει το περιοδικό “Τηλέραμα”.

Ο Πέτρος Ορφανίδης είναι εκδότης σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Θεσσαλίας, την Ηχώ της Θεσσαλίας και παραμένει ιδεαλιστής παρά το δύσκολο πολιτικό σκηνικό, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στη σωστή ενημέρωση αλλά και την απειλή της άρχουσας τάξης της εποχής.

Στο γραφείο του θα βρεθεί η Ασημίνα που, προσπαθώντας να μην οξύνει την κατάσταση με τον Νικηφόρο στη διαμάχη για τον μικρό Σέργιο στις Άγριες Μέλισσες, θα μετακομίσει από το Διαφάνι στη Λάρισα, όπου ο πρώην σύζυγός της έχει ανοίξει νυχτερινό μαγαζί μαζί με τον Κωνσταντή.

Η Ασημίνα, λοιπόν, στις Άγριες Μέλισσες, θα πιάσει δουλειά ως γραμματέας του εκδότη και δίπλα του θα μάθει πολλά, αλλά και θα γοητευτεί από τον ιδεαλιστικό χαρακτήρα του. Παράλληλα όμως η Ασημίνα μέσα από την εφημερίδα θα μαθαίνει νέα, τα οποία θα μεταφέρει τόσο σε αγαπημένα της πρόσωπα που διώκονται από τη χούντα όσο και σε κάποια καινούργια, με αντιστασιακή δράση απέναντι στο καθεστώς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ