Κορυφαία γεωπολιτική ανάλυση με Μάζη και Γρίβα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπάρχουν πολλοί έγκριτοι αναλυτές. Ελάχιστοι όμως έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάζουν λύσεις πρακτικές, εφαρμόσιμες, και απόλυτα αναγκαίες για την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων.

Ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης είναι ο άνθρωπος που έχει αποδείξει ότι η ακαδημαϊκή αυθεντία μπορεί να έχει την απόλυτη πρακτική εφαρμογή σε ένα μακρόπνοο εθνικό σχεδιασμό με τις ανάλογες λύσεις.

Μαζί με τον Κώστα Γρίβα είναι δύο άνθρωποι που έχουν αποδείξει ότι η Ελλάδα διαθέτει ένα πυρηνικό ακαδημαϊκό οπλοστάσιο που μπορεί να σταθεί επάξια και στο εξωτερικό αλλά και – όταν σοβαρευτούμε σαν κράτος – στην δόμηση μίας εξωτερικής στρατηγικής που θα συμπεριλαμβάνει την διπλωματία, την άμυνα, τις διεθνείς σχέσεις. Όλα αυτά με την ενεργοποίηση ενός πλέγματος πραγματικών μυστικών υπηρεσιών, όχι για να ακούμε τι γίνεται εντός Ελλάδας, αλλά για να έχουμε μάτια εκτός.

Μαζί τους ο πολύ καλός Μιχάλης Χριστοδουλίδης, ο δημοσιογράφος Στέφανος Δαμιανίδης με συντονιστή τον εξαιρετικό Βαγγέλη Φανίδη. Δείτε την εκπομπή, είναι ένα πραγματικό γεωπολιτικό εγχειρίδιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ