Τούρκοι κατέσφαξαν οικογένεια Κούρδων στο Ικόνιο – επτά νεκροί, Σκληρές εικόνες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Τουρκία συνεχίζει ανενόχλητοι τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και ουδείς ασχολείται. Αφού εξαφάνισαν τους Έλληνες, τους Αρμένιους, τους Ασσύριους, τώρα σειρά έχουν οι Κούρδοι.

Μιλάμε για μία πρωτοφανή σφαγή που εάν είχε γίνει από οποιοδήποτε άλλο καθεστώς στον πλανήτη, η διεθνής κοινότητα θα είχε παρέμβει στρατιωτικά, όπως έχει κάνει σε τόσες άλλες περιπτώσεις, οι οποίες βέβαια δεν είχαν καμία σχέση με τα τούρκικα διαχρονικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!

Μιλάμε για ένα κράτος – δολοφόνο που σφάζει ακόμα και σήμερα γυναίκες και παιδιά και όμως παραμένει ατιμώρητο. Τα τούρκικα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν έχουν προηγούμενο σε καιρό ειρήνης.

Σε πραγματικό πογκρόμ κατά Κούρδων αμάχων, γυναικών και παιδιών, έχει εξελιχθεί η κατάσταση στην Τουρκία, ειδικά μετά και τις δηλώσεις του παράφρονα Ερντογάν και άλλων κυβερνητικών, ότι για τις φωτιές ευθύνονται Κούρδοι, οι οποίοι έδρασαν με εντολές Ελλήνων!

Στο Ικόνιο σημειώθηκε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα μείνει ατιμώρητο, όπως τα χιλιάδες εγκλήματα που έχει διαπράξει η Τουρκία και για τα οποία ουδέποτε πλήρωσε. Αφού οι τούρκοι δολοφόνοι εξαφάνισαν όλες τις άλλες μειονότητες από προσώπου γης, τώρα έχουν στραφεί κατά των Κούρδων διαπράττοντας μία συντονισμένη γενοκτονία με την ενοχή συνέργεια της Δύσης.

33E0B0C0 46FF 4852 BCA4 0F05B102D335
Πτώματα αμάχων Κούρδων έξω από το σπίτι τους στο Ικόνιο

Το χρονικό της ρατσιστικής σφαγής στο Ικόνιο

Στην περιοχή Μεράμ του Ικονίου, στην οικογένεια Κούρδων που είχε δεχθεί ρατσιστική επίθεση στις 12 Μαϊου, όταν τους είχαν πει ” Εμείς είμαστε εθνικιστές, δεν θα σας αφήσουμε να ζήσετε εδώ”, πραγματοποιήθηκε και δεύτερη επίθεση.

Από την οικογένεια Ντεντεογουλαρί δολοφονήθηκαν 7 άτομα εκ των οποίων 3 γυναίκες.

Τι είχε συμβεί ;

Την νύχτα της 12/5 ομάδα 60 ατόμων, φωνάζοντας το σύνθημα “Δεν θέλουμε Κούρδους εδώ”, επιτέθηκε στην οικογένεια Ντεντεογουλαρί που ζει στην περιοχή Μεράμ του Ικονίου, Ως αποτέλεσμα της επίθεσης ο Μετίν Ντεντεογουλαρί έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ βαριά τραυματίστηκαν και άλλα μέλη της οικογένειας.

847E9950 5F5D 4474 A033 0822FD748C5F
Τα δολοφονημένα μέλη της οικογένειας

Ο Μπαρίς Ντεντεογουλαρί που τραυματίστηκε βαριά στην ρατσιστική επίθεση της 12ης Μαϊου, είχε αναφέρει πως “Την μέρα που έγινε το επεισόδιο, οι αστυνομικοί που ήρθαν, κατηγόρησαν εμάς”.

Σχετικά με την επίθεση συνελήφθησαν 5 άτομα, τα οποία όμως αφέθηκαν ελεύθερα, λόγω “ελλιπών στοιχείων”.

Ο Αμπντουραχίμ Καραμπουλούτ- δικηγόρος της οικογένειας, δήλωσε : ” Πρόκειται για μια απόλυτα ρατσιστική επίθεση. Ενθαρρύνθηκαν από την ατιμωρησία”

E2C930AA 78A1 4067 8798 19C439535DE0
Φωτογραφίες από τα τραύματα αυτών που επέζησαν

Ο πρόεδρος του κόμματος HDP Μιτχάτ Σαντζάρ δήλωσε : ” Η ρητορική μίσους και προκλήσεων της εξουσίας, είναι η κατεξοχήν υπεύθυνη για αυτή την σφαγή. Επαναλαμβάνουμε την έκκληση μας σε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τις δημοκρατικές δυνάμεις. Τα μηνύματα συλλυπητήριων και καταγγελίας μόνο δεν αρκούν, για την ματαίωση αυτής της πολιτικής, χρειάζεται μια πιο αποτελεσματική, πειστική και αποφασιστική πολιτική. ”

Πληροφορίες από Τουρκικά Νέα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ