Επικό Φιάσκο Μητσοτάκη: Μας πουλούσε ηλεκτροκίνηση και VW, αλλά η Ελλάδα σήμερα δεν έχει ρεύμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

netakias.com

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ev2

Αυτά παθαίνει η Ελλάδα, όταν κυβερνούν στο πόδι, χωρίς σχέδιο, μόνο για να βγάλουν σέλφι και να πουλήσουν ηλεκτρικά (Γερμανικά πάντα) αυτοκίνητα και έτσι είδαμε σήμερα τον Πρωθυπουγό να παρακαλάει να μην πατάμε τον διακόπτη, γιατί αλλίώς θα ΚΑΤΑΡΡΕΣΕΙ το δίκτυο.

Τι συνέβη

Η Γερμανία, πριν ακόμη από την πανδημία πίεζε (όχι μόνον την Ελλάδα) ώστε να γίνει πράσινη μετάβαση στην Ενέργεια, φυσικά με το αζημίωτο, ώστε να πουλάει φωτοφοβολταϊκά (Φ/Β), ανεμογεννήτριες (Α/Γ), τα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλά και τους ειδικούς φορτιστές (Siemens) που θα τοποθετηθούν στα Βενζινάδικα. Φυσικά δεν είναι κακή σαν ιδέα, αλλά το να στήσεις παραγωγή ρεύματος από Φ/Β και Α/Γ, χρειάζεται κάποια χρόνια ώστε να αντικαθιστάς 1 Watt από λιγνήτη από 1 Watt πράσινη ενέργεια.

Τι έκανε ο ανεπαρκής Μητσοτάκης; Πρώτα έκλεισε τα Εργοστάσια της ΔΕΗ και άφησε για το μέλλον την νέα πράσινη ενέργεια. Έτσι σήμερα με τον καύσωνα δεν υπάρχουν εργοστάσια στην ΔΕΗ να καλύψουν τις ανέγκες της Ελλάδας! Εν ολίγοις, πήγε στην Αστυπάλαια και σαν καλός πωλητής διαφήμισε τα ηλεκτρικά VW, χωρίς να έχει φροντίσει ώστε να υπάρχει ρεύμα για τα φορτίσουμε!

Είναι τόσο πρόχειρο το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, που για να καλύψει τις 9.000 MWh, εισάγουμε ρεύμα από την Βόρεια Μακεδονία, την Αλβανία και την Τουρκία! 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ζητάμε την βοήθεια των πολιτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ