Οταν εισαι απεγνωσμένος για δημοσιοτητα εκει καταντάς: Διαφημιστικό κόλπο η σύλληψη του τραγουδιστή στην Άνω Γλυφάδα για να κανει κλικ το βιντεο κλιπ του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η είδηση με την περιβόητη σύλληψη γνωστού λαϊκού τραγουδιστή στην Άνω Γλυφάδα ήταν τελικά ένα διαφημιστικο κόλπο απο τον ίδιο για να διαφημίσει το βιντεο κλιπ του.

Σε μια κοινωνία που δίψα για likes και κλικ ο τραγουδιστής σκέφτηκε να αναστατώσει όλο το διαδίκτυο  βαζοντας όλους να ψάχνουν για την σύλληψη γνωστού λαϊκού τραγουδιστή στην Άνω Γλυφάδα.

Σε μια εποχή που η εγκληματικότητα ειναι στα ύψη, ειδικά με τους φόνους γυναικών απο τους συζύγους τους ο τραγουδιστής πάτησε στο δραμα  αυτών των γυναικών και το ενδιαφέρον του κοσμου για να κανει μερικά κλικ παραπάνω στο βιντεοκλίπ καθως απο οτι φιανεται δεν άντεχε αλλο να βλέπει τις δουλειές άλλων καλλιτεχνών να εκτοξεύονται και εκείνον να μην τον προσέχει κανεις.

Υ.Γ. Δεν πρόκειται να γράψουμε ούτε το ονομα του τραγουδιστή ούτε να διαφημίσουμε τη δουλεια του, τουλάχιστον απο αυτο το άρθρο. Άλλωστε αυτο το εχουν αναλάβει ήδη τα Πετσομενα συστημικά sites που τον εχουν πρωτο θεμα σημερα και γελάνε με την αγωνία των αναγνωστών που ανησυχούν για το τι εγινε. Kalinda

Υ.Γ. 2 Μήπως θα έπρεπε όντως να του περασουν χειροπέδες για διασπορά ψευδών ειδήσεων;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ