Γυναικοκτονία στην Λάρισα: Ο συζυγοκτόνος “γάζωσε” με 8 σφαίρες μητέρα 3 παιδιών στο χώρο εργασίας της (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Μητέρα τριών παιδιών το θύμα – Πρώτες εικόνες από το σημείο

Ο δράστης έχει συλληφθεί από την ΕΛΑΣ και είναι σε εξέλιξη προανάκριση για τα αίτια της δολοφονίας

Σοκαρισμένοι είναι κάτοικοι και παραθεριστές στην περιοχή της Σωτηρίτσας στη Λάρισα μετά τη δολοφονία μιας 43χρονης από τον σύζυγό της, ο οποίος την πυροβόλησε οκτώ φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος άνδρας προσέγγισε το καφενείο στο οποίο βρισκόταν η 43χρονη και την πυροβόλησε με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία. Το περιστατικό έγινε στην Σωτηρίτσα λίγο μετά τις 10:30 το πρωί. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο δράστης έριξε 7-8 πυροβολισμούς στο άτυχο θύμα που κατέληξε στο σημείο.

Το περιστατικό συνέβη σε καφετέρια που διατηρεί στην περιοχή ο αδελφός του θύματος. Ο δράστης έχει συλληφθεί από την ΕΛΑΣ και είναι σε εξέλιξη προανάκριση για τα αίτια της δολοφονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος κάλεσε την Αστυνομία και ενημέρωσε για τη δολοφονία, «ελάτε, σκότωσα μια γυναίκα» φέρεται να είπε στο τηλεφώνημα που έκανε στις Αρχές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του onlarissa.gr, το ζευγάρι είναι κάτοικοι Αθηνών και βρίσκεται σε διάσταση. Η άτυχη 43χρονη είχε έρθει με τα τρία παιδιά της στην Σωτηρίτσα προκειμένου να βοηθήσει στην επιχείρηση εστίασης τον αδερφό της που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Πριν λίγες ημέρες έφτασε στην περιοχή και ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος και σήκωσε το όπλο εναντίον της.

Νέα Γυναικοκτονία στην Λάρισα – Την σκότωσε μέσα στο μαγαζί της αδελφής της

ΔΗΜΟΦΙΛΗ