19/09/2021

και ποιός συντονίζει τους συντονιστές;

Παρακολουθώντας στα κανάλια τις θλιβερές εξελίξεις με τις πυρκαγιές που κατακαίνε την πατρίδα μας, έκανα και μια σημαντική διαπίστωση: καιγόμαστε συντονισμένα!!! Αν δεν το πιστεύετε, διαβάστε τις γραμμές που ακολουθούν.

Μεταφέρω λοιπόν, αυτούσιες τις σχετικές ειδήσεις από τα γνωστά κανάλια. «Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής, Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στον τόπο της πυρκαγιάς, στην Βαρυμπόμπη, και συντονίζει το έργο των επίγειων και εναέριων δυνάμεων πυρόσβεσης».

Λίγη ώρα αργότερα, από τα ίδια κανάλια, ανακοινώνεται ότι «στον τόπο της πυρκαγιάς μετέβη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς, για να συντονίσει έργο των δυνάμεων πυρόσβεσης».

Λίγο αργότερα μαθαίνουμε, πάλι από τα ίδια γνωστά και μη εξαιρετέα κανάλια, ότι «από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της πυρκαγιάς, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης, βρέθηκε στην Βαρυμπόμπη για να ενημερωθεί και να συντονίσει καλύτερα το έργο των αστυνομικών και πυροσβεστικών δυνάμεων».

Και σαν να μην έφταναν οι συντονισμοί των συντονιστών, λίγες ώρες αργότερα μας ενημέρωσαν πως «ο Πρωθυπουργός μετέβη στην Βαρυμπόμπη για να ενημερωθεί και έδωσε οδηγίες για των καλύτερο συντονισμό των επιχειρήσεων πυρόσβεσης».

filotimia.blogspot.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ