Αλλοδαπή γυναίκα συνελήφθη ως ύποπτη για τη φωτιά στο Πεδίον του Άρεως!

Στη σύλληψη αλλοδαπής γυναίκας με την κατηγορία της απόπειρας εμπρησμού στο Πεδίον του Άρεως προχώρησαν οι αρχές, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γιώργο Δημόπουλο.

Η ύποπτη φέρεται να ευθύνεται για τη μικρή εστία φωτιάς που εκδηλώθηκε περίπου στις 5:30 το απόγευμα στο χώρο του πάρκου, η οποία, ευτυχώς, αντιμετωπίστηκε άμεσα από μικρό πυροσβεστικό όχημα, το οποίο έχει διατεθεί και ήταν σε επιφυλακή, ενώ στο σημείο έσπευσαν επίσης άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων και της ΕΥΔΑΠ. Στην κατάσβεση σταμάτησαν για να βοηθήσουν και διερχόμενοι οδηγοί, με τους πυροσβεστήρες των οχημάτων τους.

BA6BF313 4268 4631 84F7 9A8A00B5477B

99C7E3F9 CC80 4898 88CD 510044B060E2

6C54559D 582E 40F2 AFEF CD502831B51D
Σύμφωνα, μάλιστα, με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, επιχειρήθηκε δύο φορές εμπρησμός, ενώ, η ύποπτη γυναίκα, η οποία και ανακρίνεται στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, συνελήφθη μετά από καταγγελίες περιοίκων και διερχομένων, καθώς φέρεται να επιχείρησε να βάλει φωτιά από την εξωτερική πλευρά του χώρου, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν οκτώ αναπτήρες και δύο μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό.

«Ιδιαίτερα ανησυχητικό»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ενημερώθηκε άμεσα από το διευθυντή Πάρκων και Αλσών και υπεύθυνο για το Πεδίον του Άρεως, Ευθύμιο Κοκμοτό, από τον οποίο και ζήτησε να υπάρχει αυξημένη επιφυλακή. Με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν, ο Γ. Πατούλης δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι επιχειρήθηκε να μπει φωτιά στην καρδιά της Αθήνας, στο πάρκο μας. Οφείλουμε να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και να προβαίνουμε σε καταγγελία κάθε ύποπτης κίνησης. Ευχαριστώ θερμά τα στελέχη της πυροσβεστικής και της Περιφέρειας Αττικής, τα οποία επενέβησαν άμεσα και η φωτιά ετέθη υπό έλεγχο, πριν πάρει διαστάσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ