Έκτακτο: Χούλιγκανς επιτέθηκαν μεσα στην νύχτα σε δημοσιογράφους του Open

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργισμένος κόσμος επιτέθηκε,τωρα,στη δημοσιογράφο του #opentv στους #Θρακομακεδονες και την έδειρε σε ζωντανή σύνδεση.
Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος με τον #Μητσοτακη αλλα δεν φταίνε νεαροί δημοσιογράφοι που κάνουν την δουλειά τους
Ανατριχιλα

https://twitter.com/marka149133376/status/1423783800123891713?s=21

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Έθνος δέχθηκαν επίθεση  δύο συνεργεία του OPEN στους Θρακομακεδόνες τα οποια βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, καλύπτοντας την καταστροφική φωτιά στην Αττική.

Ομάδα ατόμων επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους που κάλυπταν τα γεγονότα μετά τη μεγάλη αναζωπύρωση στο μέτωπο της Βαρυμπόμπης και των Θρακομακεδόνων.

Αρχικά υπήρξε φραστική επίθεση προς τον δημοσιογράφο Κώστα Αλατζά ενώ στη συνέχεια ομάδα περίπου 50 ατόμων επιτέθηκε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη.

Το περιστατικό μεταδόθηκε ζωντανά καθώς υπήρχε απευθείας σύνδεση με τα δημοσιογραφικά συνεργεία να γίνονται θύματα επίθεσης εν ώρα εργασίας  να γίνεται θύμα επίθεσης εν ώρα εργασίας, με τη σύνδεση να διακόπτεται απότομα εξαιτίας της επίθεσης.

Λίγα λεπτά αργότερα η Ελευθερία Σπυράκη μίλησε εκ νέου στην μαραθώνια ενημερωτική εκπομπή του OPEN για τη φωτιές και περιέγραψε το πώς ακριβώς συνέβησαν τα γεγονότα αναφέροντας ότι ομάδα περίπου 15 ατόμων τους εξύβρισαν και τους επιτέθηκαν. Μάλιστα ο οπερατέρ είναι και θύμα κλοπής, καθώς του αφαίρεσαν την τσάντα του με τα προσωπικά του αντικείμενα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ