Η Ελλάδα καίγεται αλλά η πρόεδρος έκανε μπάνια στη Νάξο. Και δεν είναι αυτό το χειρότερο…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επί ημέρες χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναρωτιούνται που βρισκόταν η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου την ώρα που η Ελλάδα φλέγεται.

Ειδικά μετά την αποκάλυψη ότι η κυρία πρόεδρος ως μέλος του ΣτΕ υπήρξε αρχιτέκτονας της σκανδαλώδους μεθόδευσης για την νομιμοποίηση τοποθέτησης ανεμογεννητριών στα καμένα της Ελλάδας, η αγανάκτηση βρισκόταν στο απόγειο.

Ξαφνικά χθες το απόγευμα η πρόεδρος εμφανίστηκε στο ενιαίο συντονιστικό κέντρο της πυροσβεστικής και έκανε κάτι ασυνάρτητες δηλώσεις μπροστά στην κάμερα.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν το newsbreak.gr πριν από λίγο, η κυρία πρόεδρος απολάμβανε τα μπάνια της στην Νάξο την ώρα που η Ελλάδα καιγόταν! Και αυτό δεν είναι το χειρότερο. Προκειμένου η πρόεδρος να δώσει το κακόγουστο σόου μπροστά στην κάμερα, επιστρατεύτηκε στρατιωτικό ελικόπτερο για να την μεταφέρει από το νησί που παραθέριζε!

Την ώρα που κατοικεί σε όλη την Ελλάδα διαμαρτύρονται για την παντελή απουσία πτητικών μέσων, «βρέθηκε» ελικόπτερο για την κυρία πρόεδρο! Προκειμένου να προλάβει τα απογευματινά δελτία ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την κατάσταση που ζούμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ