Νύχτες αϋπνίας στο Μαξίμου – Οι φωτιες δρομολογουν αναπόφευκτες πολιτικές εξελίξεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εχουν σπασει τα τηλέφωνα απο το Μαξίμου στους βουλευτές των περιφερειών που καίγονται να μην τολμήσουν να πατήσουν στα καμμένα για μην πεσουν πάνω σε αγανακτισμένους πυρόπληκτους καθως στο Μαξίμου φοβουνται οτι αν εμφανιστεί κυβερνητικός βουλευτής στα καμμένα θα ακούσει τον εξάψαλμο.

55EA7E1C B0ED 4960 8627 77ECF6B00D43
Σημαντική ανάλυση για τις πολιτικές εξελίξεις που δρομολογούνται υπάρχει στο ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Δημοκρατιας που κυκλοφορεί.

Παρολο που οι προθέσεις τς κυβέρνησης απο την πρώτη στιγμή ήταν σωστές ώστε να μην θρηνήσουμε νεκρούς απο τις φωτιες, στο Μαξίμου αγνόησαν οτι οι εκκενώσεις θα άφηναν απροστάτευτα τα σπίτια των πολιτών.

Οι πολίτες βλέπουν στα καναλια τα σπίτια τους καμμένα και τρελαίνονται ενώ στο Μαξιμόυ πλέον ξερουν οτι υπάρχει πρωτοφανής οργή στην Ελληνική κοινωνία που εχει κουραστεί ήδη απο τα μέτρα του Κορωνοϊου και ξεσπά πλέον με αφορμή τις φωτιες.

Οταν ένας απο τους μεγαλύτερους επιχειρηματιες της χώρας πεθαίνει στην προσπάθεια του να σώσει οτι μπορει απο το εργοστάσιο του τότε καταλαβαίνουμε οτι το κράτος ειναι πλέον ανύπαρκτο και δεν μπορει να βοηθήσει πλέον κανέναν.

Ακομη και τα πυροσβεστικά οχήματα του στρατου που βγήκαν στους δρόμους, βγήκαν με στόχο οπως λένε οι επικριτές της κυβερνητικής πολιτικής να προστατεύσουν τις βίλες πολιτικών και υπουργών καθως οι πολίτες στα χωριά παλεύουν μόνοι τους με τις φλόγες.

Η κυβερνηση Μητσοτακη  πνέει τα λοισθια με τον πρωθυπουργό να πρέπει να πάρει την πολιτική απόφαση για τη δρομολόγηση πολιτικών εξελίξεων αλλιώς θα τις δρομολογήσει η ίδια η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ με τροπο που δεν θα αρέσει στον πρωθυπουργό καθόλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ