Άλλοι στέλνουν πυροσβεστικά, η Γερμανία θα στείλει τις ανεμογεννήτριες για τα καμένα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ ποιοι μας στάθηκαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Δεν πρέπει όμως επίσης να ξεχάσουμε, ποιοι δεν μας στάθηκαν. Επίσης, δεν πρέπει να λησμονήσουμε ποιοι στάθηκαν στους Τούρκους αντί να στηρίξουν τους Έλληνες. Και τέλος, δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ, ποιοι θα κερδοσκοπήσουν πάνω στο ολοκαύτωμα της Ελλάδας.

Το Πευκί εξαφανίζεται από τον χάρτη – Καθηλώθηκαν τα αεροσκάφη – Τρία μέτωπα εισβάλουν στο χωριό

https://www.dailymotion.com/video/x838vbb

Οι ισπανοί για παράδειγμα, αυτοί οι ξεφτίλες, έστειλαν βοήθεια στην Τουρκία για την κατάσβεση των πυρκαγιών και αγνόησαν προκλητικά την Ελλάδα. Για να δικαιολογήσουν μάλιστα την βοήθεια στην Τουρκία, έβγαλαν διθυραμβικές ανακοινώσεις, ότι βοηθούν τον «νατοϊκό σύμμαχο».

ABAF61C0 62D2 4F8F A183 7E11F801D41C

Το ότι η Ελλάδα είναι σύμμαχος και εταίρος στην ευρωπαΐκή ένωση, δεν παίζει κανένα ρόλο για τους ισπανούς. Άλλωστε η Τουρκία είναι ο μεγαλύτερος πελάτης τους αυτή τη στιγμή στην αμυντική βιομηχανία, καθώς κατασκευάζουν ολόκληρο αεροπλανοφόρο για τα χέρια του Ερντογάν.

Όσον αφορά τη Γερμανία, την χώρα με τη μεγαλύτερη υποδομή στην δασοπροστασία, γιατί να ασχοληθεί; Αντί για πυροσβεστικά και πυροσβέστες, θα στείλει ανεμογεννήτριες για να καρφωθούν εμβληματικά πάνω στα καμένα δάση των Ελλήνων.

Άλλωστε η Γερμανία είναι συνηθισμένη να κερδοσκοπεί πάνω στις τραγωδίες της Ελλάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ