Η μέρα με τη νύχτα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχουμε μπει σε μία παρατεταμένη περίοδο σκότους. Από τον Μάρτιο του 2020, η χώρα ζει πρωτοφανείς καταστάσεις, οι οποίες φυσικά εκφεύγουν της παγκόσμιας κρίσης.

Μία παρατεταμένη συσκότιση, όπου το ψέμα κυριαρχεί, η ασυδοσία της εξουσίας εκτρέπει το ίδιο το πολίτευμα, το οποίο εκπροσωπείται από το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο. Γεγονός που εξηγεί την ευκολία με την οποία η Κυβέρνηση παραβιάζει το Σύνταγμα, χωρίς να υπάρχει κανένα ανάχωμα στην κυβερνητική ασυδοσία.

Δεν υπάρχει κάποιος πυλώνας ο οποίος να βάλει φρένο στην απίστευτη κατρακυλά η οποία θα σημαδέψει την πατρίδα για πολλά χρόνια στο μέλλον. Τα ΜΜΕ ταισμένα από τις διάφορες λίστες, προσφέρουν ένα ολέθριο στήριγμα σε ολέθριες αποφάσεις, αντί να τελούν τον συνταγματικό τους ρόλο. Να ελέγχουν την εξουσία.

Αντίθετα, πολλά εξ’αυτών έχουν μεταβληθεί σε εργαλεία εξυπηρέτησης εγκληματικών μεθοδεύσεων δίνοντας την χαριστική βολή στην πληγωμένη Δημοκρατία.

Λαθρόβιοι συκοφάντες, σαν αυτούς που είχαν το θράσος να επιτίθενται  λυσσαλέα στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Υποστηρίζοντας μάλιστα ότι χρησιμοποίησε Σινούκ την ημέρα της τραγωδίας στο Μάτι. Όταν ο ίδιος ο Προκόπης Παυλόπουλος όχι μόνο δεν χρησιμοποίησε πτητικό μέσο εκείνη την ημέρα, αλλά είχε έγκαιρα αποδέσμευση οτιδήποτε είχε δεσμευτεί για την προεδρία.

Σε αντίθεση φυσικά με την διάδοχο του, που δεν είχε κανένα πρόβλημα να απασχολήσει ολόκληρο Σινούκ για να την μαζέψει από την Νάξο όπου έκανε διακοπές, προκειμένου να κάνει δηλώσεις μερικών δευτερολέπτων μπροστά στις κάμερες έπειτα από ημέρες ελληνικού ολοκαυτώματος.

Οι συγκρίσεις είναι συντριπτικές αλλά και άκρως Επεξηγηματικές για την κατάσταση που βιώνουμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ