Fake news από το ΣΚΑΙ για τη φωτιά στο Ίσαρη Μεγαλόπολης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ζωντανή σύνδεση με το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ , ο δημοσιογράφος μιλώντας για την φωτιά στο Ίσαρη , ανέφερε : Να επισημάνουμε πως εδώ βρίσκονται 200 πυροσβέστες – 57 οχήματα ενώ κάνουν ρίψει από αέρος 2 καναντέρ.

Η συγκεκριμένη μετάδοση της είδησης για τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής είναι εντελώς ψεύτικη αφού τα νούμερα που ανέφερε ο δημοσιογράφος δεν υπήρχαν ποτέ, μάλιστα ήταν πάρα πολύ μικρότερα! Στην περιοχή της Μεγαλόπολης σε όλα τα μέτωπα παλεύουν με τις φλόγες πολύ λίγοι πυροσβέστες οι οποίοι δίνουν μεγάλο αγώνα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, είναι όμως και αυτοί ξεχασμένοι από κράτος και από κανάλια σαν τον ΣΚΑΙ που προσπαθούν να παρουσιάσουν μια εικόνα διαφορετική.

Αμέσως μετά την μετάδοση του ρεπορτάζ , δεχθήκαμε εκατοντάδες μηνύματα από αγανακτισμένους πολίτες , οι οποίοι παρακολουθούν τις φωτιές όλες αυτές τις ημέρες, έχουν δει τις περιουσίες τους να καίγονται και εξαγριώθηκαν με τα ψέμματα που ακούστηκαν.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο δημοσιογράφος όσα λέει τα διαβάζει από σημειώσεις που κρατάει στο χέρι του, άρα δεν πρόκειται για ένα απλό λάθος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ