Συγκλονιστική η αγάπη των Ρώσων για την Ελλάδα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά τα ρωσικά πτητικά μεγαθήρια κατά των πυρκαγιών, και προσευχές για την Ελλάδα!
Τι να πει πραγματικά κάνεις για το ρώσικο λαό και την αγάπη του στην Ελλάδα. Δεν φτάνει που τους έχουμε προδώσει τόσες φορές, δεν φτάνει που έχουμε λάβει την απόφαση να συμμετέχουμε στις αυτοκτονικές για εμάς, εχθρικές για την Ρωσία «ευρωπαϊκές» κυρώσεις, αυτοί συνεχίζουν να μας συμπαραστέκονται στις δύσκολες στιγμές. Φυσικά, με την δουλοπρέπεια που μας δέρνει, η ζημιά που παθαίνουμε από τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας είναι πολλαπλάσια από αυτή που παθαίνει η Ρωσία. Ενώ παράλληλα, οι κυρώσεις αυτές θα έπρεπε να έχουν επιβληθεί στην Τουρκία και μάλιστα στο πολλαπλάσιο. Με δική μας απαίτηση. Αλλά ως δουλοπρεπής αποικία, ούτε καν το ζητήσαμε!

Μπορεί την ίδια στιγμή η Ρωσία να πάλευε με τις φωτιές στα δάση της Σιβηρίας, δεν δίστασε όμως να στείλει τα πτητικά μεγαθήρια κατάσβεσης πυρκαγιών για να βοηθήσουν την Ελλάδα.

Μετά από αυτή την υλική βοήθεια υψίστης σημασίας, όπως αποδείχτηκε στο πεδίο αντιμετώπισης των πυρκαγιών, τώρα η ρωσική πρεσβεία ανακοίνωσε και την ηθική στήριξη του ρωσικού λαού στον ελληνικό για την δοκιμασία που περνάμε:

Το Σάββατο, 14 Αυγούστου, σε ναούς σε πολλές πόλεις της Ρωσίας (η Μόσχα, το Σότσι, το Νοβοροσίισκ, το Κρασνοντάρ, το Γκελεντζίκ, το Ροστόφ επί του Ντον κ.α.) θα τελεστεί δέηση για την Ελλάδα που αντιμετωπίζει τεράστιες πυρκαγιές. Θα συμμετάσχουν και πολυάριθμες ελληνικές κοινότητες της Ρωσίας.

Αυτή είναι η πνευματική και πρακτική αλληλεγγύη με τον ελληνικό λαό, με τον οποίο μας συνδέουν χιλιετής φιλία και πολλοί αγώνες ο ένας πλάι στον άλλο!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ