Χαμός στο Λασίθι: Ντόπιοι επιτέθηκαν σε σπίτια Πακιστανών – Άγριο ξύλο και πυροβολισμοί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον απόγευμα της Τετάρτης μία παρέα αντρών που κατανάλωνε ποσότητες αλκοόλ στον Άγιο Γεώργιο άρχισε  να πυροβολει ενώ υπήρξαν και ορισμένοι από την παρέα που πρότειναν να…«πάνε να δείρουν τους Πακιστανούς».

Χωρίς δεύτερη σκέψη πήγαν σε δύο σπίτια, όπου γνώριζαν ότι κατοικούν συνολικά 15 Πακιστανοί, τα έκαναν «γυαλιά καρφιά», τους λήστεψαν και τους ξυλοφόρτωσαν.

Πυροβολισμοί, άγριος ξυλοδαρμός, σπασίματα, απειλές και βρισιές συνέθεσαν το σκηνικό του…τρόμου για τους αλλοδαπούς που δεν μπόρεσαν καν να αντιδράσουν μπροστά στους μαινόμενους και με όπλο ντόπιους, που από την μία στιγμή «μπούκαραν» στα σπίτια τους.

Μάλιστα δεν δίστασαν και να τους ληστέψουν, με χαρακτηριστική την περίπτωση 17χρονου Πακιστανού, τον οποίο ξυλοκόπησαν και λήστεψαν.

Από τα 15 θύματα της επίθεσης άλλοι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας κι άλλοι στο νοσοκομείο, με δύο άτομα να παραμένουν νοσηλευόμενα σε σοβαρότερη κατάσταση. Οι υπόλοιποι δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες και επέστρεψαν στα σπίτια τους σε βκατάσταση και φανερά τρομοκρατημένοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ