Σύλληψη πακιστανού δολοφόνου από την ΔΙΑΣ Αθηνών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην σύλληψη καταζητούμενου Πακιστανού για φόνο, προχώρησε η ΔΙ. ΑΣ Αθηνών στα Πατήσια.

Δικυκλιστές της μάχιμης μονάδας της αστυνομίας εντόπισαν τον αλλοδαπό και προσπάθησαν να τον ελέγξουν. Ο ύποπτος έφυγε τρέχοντας και βρήκε καταφύγιο σε διπλανό πάρκο. Κρύφτηκε πίσω από τους θάμνους για να αποφύγει τον έλεγχο.

Οι ειδικοί φρουροί αφού τον εντόπισαν, επικαλέστηκε ότι φοβήθηκε γιατί δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα , για αυτό και απομακρύνθηκε τρέχοντας.

Ο αλλοδαπός εμφανώς νευρικός, έδινε συνεχώς διαφορετικά στοιχεία, γεγονός που προκάλεσε έντονο προβληματισμό στους αστυνομικούς.

Ερευνώντας το πάρκο διαπίστωσαν πως ο ύποπτος είχε κρύψει τα προσωπικά του έγγραφα στον κούφιο κορμό ενός δέντρου.

Με πληροφορίες απο το lawandorder.gr

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, μέσω της φωτογραφίας των εγγράφων κατάλαβαν ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Αφού πληκτρολόγησαν τα στοιχεία του στο σύστημα, διαπίστωσαν πως αναζητείται με διεθνές ένταλμα για δολοφονία και απόδραση που είχε διαπράξει στη χώρα του. Μάλιστα υπήρχε στο φάκελο του και σημείωση ότι ο εν λόγω ήταν βίαιος οπλισμένος και επικίνδυνος για απόδραση.

Άμεσα οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην ασφάλεια του τμήματος Πατησίων. Ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ. ΑΣ και η INTERPOL, και μετά από λίγη ώρα, επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που αναζητούνταν διεθνώς. Το επικίνδυνος κακοποιός συνελήφθη και θα κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες για να εκδοθεί στο Πακιστάν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ