Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Χαρδαλιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς, στον οποίο, όπως ανέφερε το Open TV, τοποθετήθηκαν δύο stents (ενδονάρθηκες). Του ευχόμαστε ολόψυχα, περαστικά και γρήγορα στις επάλξεις.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου και του τοποθετήθηκαν τα stents, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Χαρδαλιάς στο παρελθόν είχε υποστεί έμφραγμα.

H περιπέτεια του Νίκου Χαρδαλιά έγινε γνωστή το μεσημέρι της Δευτέρας και ενώ ήταν σε εξέλιξη οι μεγάλες φωτιές στην Κερατέα και τα Βίλια. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υφυπουργός βρισκόταν στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας όταν υπέστη το ισχαιμικό επεισόδιο, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με δικό του μέσο.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν από το «Αγία Όλγα» για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Χαρδαλιά, αναφέρεται ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 14:30 το μεσημέρι. Άμεσα του έκαναν στεφανιογραφία και τοποθετήθηκαν δυο stents. Θα παραμείνει μια ή δυο μέρες στο νοσοκομείο, για να παρακολουθείται η κατάστασή του.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:
«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς.

Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση .

Ο Διοικητής

Χαράλαμπος Πρίφτης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ