Κυβερνοφασισμός: «Κλείδωσαν» και τον λογαριασμό του πυρήνα στο Twitter!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι κρατικοδίαιτοι νεοφιλελέρες δείχνουν πλέον το πραγματικό τους πρόσωπο. Έφτασαν στο σημείο να κλειδώσουν και τον λογαριασμό του Πυρήνα υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή στο twitter. Ο λογαριασμός επανήλθε μετά τις αντιδράσεις.

Σε κάποιες άλλες, αθώες εποχές, θα κάναμε το ερώτημα: Μα καλά, ποιους ενοχλεί ένας λογαριασμός στο Twitter που θυμίζει τις αρχές και τις αξίες της παράταξης, όπως αυτές δομήθηκαν από τον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Καραμανλή και εφαρμόστηκαν στο ακέραιο από τον Κώστα Καραμανλή;

Η απάντηση δυστυχώς είναι ξεκάθαρη. Οι νταβατζήδες που εδώ και δύο χρόνια κάνουν ένα πλιάτσικο πρωτοφανών διαστάσεων παρά την κρίση, τώρα ετοιμάζονται να φάνε και τα τραπεζομάντιλα εκμεταλλευόμενη την οικολογική καταστροφή. Εάν παρατηρήσει προσεκτικά κάποιος τις αναρτήσεις του πυρήνα, θα δει ότι ακριβώς αυτό στηλίτευε.

Δηλαδή ένας λογαριασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κλειδώθηκε επειδή προάσπιζε το δημόσιο συμφέρον απέναντι από τα αδηφάγα τρωκτικά του δημοσίου χρήματος. Έτσι, για να μην έχουμε αυταπάτες ποιοι κάνουν κουμάντο και ποιοι προσπαθούν να μετατρέψουν την Ελλάδα πάλι σε μπανανία.

Είναι καιρός για κάθε έλληνα να βγάλει τις παρωπίδες και να επιλέξει πλευρά. Η πολιτική διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή θα είναι πάντα αυτή που θα εξοργίζει τους νεοφιλελεύθερους Ταλιμπάν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ