Μακριά από τις κυβερνητικές φωτιές η Ντόρα Μπακογιάννη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γραφει ο Παναγιώτης Αποστολου

Αυτά τα εκλογικά σενάρια τα γνωρίζει προφανώς η κ. Ντόρα Μπακογιάννη και γι΄ αυτό απέχει από την δημοσιότητα, που τόσο πολύ λατρεύει, τις τελευταίες εβδομάδες. Γιατί βλέπει, να ενισχύονται τα μεγαλεπήβολα σχέδια για τον υιό της και Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη!

Δηλαδή μετά από Δήμαρχο Καρπενησίου, Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος και Δήμαρχο Αθηναίων, το επόμενο βήμα θα ήταν για τον Κώστα Μπακογιάννη η διεκδίκηση της αρχηγίας της ΝΔ και συνεπώς η Πρωθυπουργία!

Έτσι, αφού η Ντόρα Μπακογιάννη απέτυχε να γίνει Πρωθυπουργός, αγωνίζεται για την εκπλήρωση των πόθου της, να δει δηλαδή Πρωθυπουργό τον γιο της!

Άλλωστε, ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι ο Γιώργος Πατούλης είχε εξασφαλίσει την στήριξη της ΝΔ για τη διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας, αλλά όλα ανατράπηκαν με την ηχηρή παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη!

Και έτσι ο Γιώργος Πατούλης οδηγήθηκε στην Περιφέρεια της Αττικής, που τον απομάκρυνε από τον αρχικό σχεδιασμό του, που ήταν Δήμαρχος Αθηναίων, αρχηγός ΝΔ και τελικά Πρωθυπουργός!

Η Ντόρα Μπακογιάννη λοιπόν, τώρα που τσουρουφλίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, περιμένει τις ραγδαίες εξελίξεις στο παρασκήνιο…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ