Μαργαριτης Σχοινας για Αφγανούς Προσφυγες: Τα σύνορά μας παραμένουν ανοιχτά για όποιον απομακρύνεται από τη βία και τους διωγμούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γραφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την παταγώδη αποτυχία στην διαχείριση του Covid19, την εκβιαστική επιβολή της υποχρεωτικότητας του εμβολίου και του γεγονότος πως οι πυρκαγιές ξέφυγαν του ποθούμενου αποτελέσματος, έχει χάσει την εμπιστοσύνη της Άνγκελα Μέρκελ, αφού υπάρχει η διεθνής αναγνώριση, πως η ελληνική κοινωνία είναι ένα καζάνι γεμάτο νερό που βράζει σε υψηλούς βαθμούς θερμοκρασίας!

Έτσι υπάρχει πάντα στο γερμανικό τραπέζι η θεωρία εκλογών στην Ελλάδα! Όχι όμως διπλών εκλογών! Που το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών θα φέρει την “εθνική ανάγκη” συγκυβέρνησης!
Που όπως ακούγεται – το έχω γράψει σε ανύποπτο χρόνο – Πρωθυπουργός θα είναι ο εκλεκτός της Μέρκελ και των διεθνών αγορών, σημερινός Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής Μαργαρίτης Σχοινάς!
Ο οποίος πρόσφατα υπερθεμάτισε με δηλώσεις του υπέρ της Γερμανίας και κατά της Ελλάδος, λέγοντας συγκεκριμένα:

«Τα σύνορά μας παραμένουν ανοιχτά για όποιον απομακρύνεται από τη βία και τους διωγμούς. Στην Ευρώπη θα συνεχίσει πάντα να επιτρέπεται η άφιξη των αιτούντων άσυλο»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ