Όποιος Έλληνας εξισώνει τον ναζισμό με τον «σταλινισμό», είναι είτε άσχετος είτε προδότης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ναζισμός υπήρξε η κορωνίδα του γερμανικού εξουσιασμού ο οποίος παραδοσιακά ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας. Ο γερμανικός εξουσιασμός ευθύνεται για το σύνολο των μεγάλων γενοκτονιών κατά του ελληνικού έθνους, ακόμα και αν στην περίπτωση του Πόντου και της Ιωνίας, οι φυσικοί αυτουργοί ήταν οι Τούρκοι.

Ο ναζισμός ως τελική έκφραση της γερμανικής βουλιμίας, ακρωτηρίασε το ελληνικό έθνος κατά τη διάρκεια του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου και της γερμανικής κατοχής, οδηγώντας στην απώλεια του 10% των Ελλήνων.

Παράλληλα, η Ελλάδα κινδύνευσε με εθνικό ακρωτηριασμό, καθώς η απόφαση του Χίτλερ ήταν να παραδώσει την Μακεδονία σε Βούλγαρους Σκοπιανούς και ένα μεγάλο μέρος της Ηπείρου στους αλβανούς. Αυτά ακριβώς τα απέτρεψε την ηρωική εθνική αντίσταση του ελληνικού έθνους. Από τον Ζέρβα μέχρι τον Βελουχιώτη. Όλων των Ελλήνων που δεν πρόδωσαν και όχι φυσικά τα κομματόσκυλα που έσπευσαν να καπηλευτούν την αντίσταση κατά του κατακτητή.
Παράλληλα, οι Γερμανόδουλοι του ελληνικού πολιτικού συστήματος, ευθύνονται για τις μεγαλύτερες τραγωδίες και καταστροφές. Είτε δεξιοί, είτε αριστεροί.

Για να μην τρέφουμε αυταπάτες, οι μπολσεβίκοι του Λένιν, αυτού του άθλιου πράκτορα των Γερμανών που κατέστρεψε την Ρωσία την ώρα του μεγάλου πολέμου στο ανατολικό μέτωπο κατά της Γερμανίας, δεν διέφεραν από τους Γερμανόδουλους του «οίκαδε» που οδήγησε στην γενοκτονία των Ελλήνων της Ιωνίας.

Ο Φαλμεράυερ, επιχείρησε να «εξαφανίσει» την ελληνική φυλή για λογαριασμό των Γερμανών και της «υψηλής Πύλης».

Η γενοκτονία των Αρμενίων και των Ελλήνων του Πόντου, ήταν Γερμανοί του σχεδιασμού και χρηματοδότησης.

Η σύγχρονη υποδούλωση της Ελλάδας στο χρέος, και η απώλεια εθνικής κυριαρχίας που επήλθε, ήταν απόρροια του καθεστώτος Σημίτη και τον επιγόνων του.

Η Γερμανία στο σύνολο της νεότερης ιστορίας, υπήρξε απέναντι στην Ελλάδα και της επέφερε συντριπτικά πλήγματα.

Από την άλλη, ο Στάλιν, μπορεί να συνέχισε τα εγκλήματα του προδότη Λένιν, την κρίσιμη στιγμή όμως έπραξε το σωστό. Εάν ο Στάλιν δεν αντιστεκόταν και δεν νικούσε, η Ελλάδα σήμερα θα ήταν ακρωτηριασμένη με ελάχιστο πληθυσμό.

Εάν ο Στάλιν ολοκληρώνει και το σχέδιο του κατά της Τουρκίας, η ιστορία θα ήταν πολύ διαφορετική. Δυστυχώς, τον πρόλαβε ο θάνατος.

Δεν πρέπει μάλιστα να ξεχνάμε ότι τα Δωδεκάνησα δόθηκαν στην Ελλάδα, επειδή ο Στάλιν το επέλεξε, παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν είχε περάσει στην σφαίρα της σοβιετικής επιρροής.

Οι Γερμανοί λοιπόν έχουν κάθε λόγο να μισούν τον Στάλιν. Αυτός κατέστρεψε την τη Γερμανία και έσωσε την ανθρωπότητα. Κυρίως όμως, έσωσε την Ελλάδα.

Οι Γερμανοί έχουν κάθε λόγο να προσπαθούν να αντιστρέψουν την ιστορία για να ισοσκελίσουν και τελικά να κρύψουν τα εγκλήματα τους. Όπως το κατάφεραν, κρύβοντας τα εγκλήματα τους στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, για να τα επαναλάβουν στον δεύτερο παγκόσμιο, σε μεγαλύτερη κλίμακα.

Τα πρωταθλήματα ομως των Γερμανών και στους δύο πολέμους, ήταν οι Έλληνες. Και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ.

Μπορεί λοιπόν το σύστημα της γερμανικής προπαγάνδας να προσπαθεί να εξίσωση το ναζισμό με τον δήθεν σταλινισμό, οι Έλληνες όμως οφείλουμε να γνωρίζουμε ιστορία.

Την πραγματική ιστορία, και όχι την άθλια ιστορία που διδάσκει η Γερμανόδουλη δεξιά ή η αριστερά της τυμβωρυχίας και της καπηλείας. Αυτοί που σε αγαστή συνεργασία πρόδωσαν π.χ. ακόμα και τον Βελουχιώτη!

Οι Έλληνες οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι θυσιαστήκαμε πλάι – πλάι με τους Σέρβους αδελφούς μας και τους Ρώσους του μεγάλου πατριωτικού πολέμου, με ηγέτη τον Στάλιν.

Εμείς κρατήσαμε την Ευρώπη ελεύθερη. Και πολεμήσαμε στην ίδια πλευρά με τους «Ρώσους του Στάλιν».

Όποιος Έλληνας λοιπόν εξισώνει τον ναζισμό με τον σταλινισμό, είναι είτε άσχετος, είτε συνειδητά προδότης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ